אני במסגרת שיקום ולומד בהכשרה מקצועית, אני מקבל כל חודש דמי קיום, אולם על חופשות אני לא מקבל, אני שואל האם זה חוקי? כי זה לא הגיוני, שהרי אני ממשיך להתקיים גם בזמן החופשה!
בנוסף, במל"ל מבדילים בין חופשה שבין סמסטרים שעליה לא מקבלים לבין חופשה בחגים שעליה כן מקבלים, אגב, בתקנון השיקום שקיבלתי נאמר שעל חופשה לא מקבלים "למעט חופשה מרוכזת"
המוסד לבטוח לאומי, פועל על פי חוק. ייתכן, ובחופשות אתה יכול לצאת לעבוד, וליישם את המקצוע, שאתה רוכש במסגרת ההכשרה המיקצועית?
בהצלחה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
מה שהבנתי מלשון החוק הוא שיש חישוב של נכות מאה אחוז לצורך שיקום, כלומר תשלום כמו לנכה מאה אחוזים, לכל שאר התשלומים והסייגים לא ראיתי התייחסות בחוק (או שאני לא יודע לחפש...), אולי המל"ל קובע זאת בעצמו?
אני לא יכול לעבוד עדיין במה שאני לומד וזה גם לא מעשי למצוא עבודה בתחום זה רק לחופשה.
כך שעדיין לא נראה לי הגיוני כל העניין הזה וכמובן שאי תשלום בזמן חופשה מקשה מאד על הקיום.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר