אני נפגע אלימות כרגע אני מקבל קצבת נכות זמנית.
האם ניתן לקבל קצבת נכות כללית בריאות הנפש כמה שנים אחורה במידה ונעשה אי צדק בהכוונה לא נכונה למיצוי הזכויות שלי של מחלקות הרווחה ואישפוז ברה"נ שלא אישפזו למרות המצב הנפשי הקשה ובעיות דיור.בנוסף ביטוח לאומי שללו הבטחת הכנסה אף אחד לא אמר לי שיש דבר כזה קצבת נכות על פגיעה נפשית ומעסיקים פיטרו אותי והגעתי לחרפת רעב.
האם ניתן דרך בית דין לעבודה להגיש ערעור על מה שקרה שנים קודם שלא קיבלתי קצבת נכות ולקבל נכות רטרואקטיבית פיצוי על עוגמת הנפש?
מומלץ כי תסתייע ביעוץ מקצועי באמצעות לשכת הרווחה ברשות המקומית וכן לשכת הסיוע ליד בית הדין לעבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
לרווחה פניתי גם בשנים אלו על מה שהיה בעבר אין להם מה לעשות.
על העבר אין להם דרך לפצות ואינם רוצים לפצות.
מבחינתם כל העשור שפניתי וסבלתי לא נחשבים כשנים אבודות.
כשנים בהם נעשתה רשלנות כמו כן גם בית החולים טוען כך.
הם טוענים שכל עוד כרגע אני נמצאת עם סל שיקום וקצבת נכות אז יש לי שם עוסי"ת והיא עוזרת לי ובוועדה ייקבוע אם מגיע לי לקבל המשך נכות או נכות לצמיתות.
בסיוע המשפטי הם עוזרים בייצוג משפטי לוועדה שתיהיה בקרוב
אבל אין שום פיצוי על נזקי העבר.
אם אכתוב למבקר המדינה ולנשיא המידנה האם זה יעזור לי?
שכן ביטוח לאומי שלל ממני כנזקקת חחסרת תעסוקה הבטחת הכנסה במשך שנים ארוכות. וגם אף אחד לא העיר את שותמת ליבי להגיש בקשה לקצבת נכות.
אני בטUח שאני לא היחידי שנפגע ונשללה ממנו במשך שנים הבטחת הכנסה וגם לא קיבל הכוונה לגבי קצבאות נכות במיוחד שאני נפגע טרואמת אלימות קשה
האם יש מקום לתביעה ייצוגית?
לאיזה עו"ד פונים על נזקי העבר איך תובעים את המדינה על רשלנות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר