שלום, שמי אהרון, אני עובד עיריה,יש לי בת שמאובחנת pdd, במשך תקופה עבדתי במשמרות, ולפני מספר חודשים עקב מצבה של הילדה ותפקודה המתדרדר הוצא לי מכתב מפסיכולוגים של בית הספר , לשנות את המשמרות ולעבוד בקרים בלבד.
מסמכים לא הועברו לידי המנהל הם עברו להסתדרות , מכיוון שביקשתי שיחה עם המנהל והוא לא קיבל אותי לשיחה והחל לזלזל בי.
ואז הסתדר לי כנים המשמרות, ורופא מקצועי הוציא לי מכתב נוסף, בגלל חופשת הילדים שבימי שישי אין לה מסגרת ושעליי להיות נוכח בבית בימי ו׳ , המכתב הועבר בהוראת ראש ועד למשרד מנגנון והתשובה היתה לגבי המכתב שהם התייעצו עם המחלקה המשפטית , ותשובתם היתה שמכתב זה לא חוקי ולא רלוונטי ושבכל מקרה עשו בשבילי מספיק בשביל לשנות לי את המשמרות, האם זאת תשובה שאני אמור לקבל ??? האם מותר להם לתת לי תשובה זאת , למרות שקיבלתי אישור מרופא מקצועי האם יש לי זכות לדרוש את ימי שישי??? האם זה חוקי מדובר רק עד סוף אוגוסט. אודה לך על תשובתך.
בנסיבות הענין מומלץ כי תסתייע ביעוץ מקצועי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 053-7105243
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר