שלום רב אני בת 25 במהלך שירותי הצבאי סבלתי המון מבעיות בגב הייתי לוחמת והייתי המון שעות ביום עם קרמי מחסניות ונשק. הוצאתי את התיק הרפואי שבו כתוב שהייתי אצל הרופא הצבאי התלוננתי על כאבי גב ושם גם כתובים ממצאים של הרופאים עי הפניות ממוחשבות שייש שינויים רבים של החוליות שאני סובלת ממאמץ יתר דלקת בשרירים ועוד... לפני כשנתיים התחלתי ממש לסבול הייתי אצל אורטופד והוא ראה פריצת דיסק משמעותית בגב עברתי ניתוח הפסקתי לעבוד מהכאבים וחולשה ברגליים הניתוח לא עזר וכנראה אצטרך לעבור ניתוח נוסף. אני משוחררת חמש שנים היום השאלה שלי היא כזאת אם אני יכולה לתבוע היום את משרד הבטחון ולנוכח כל מה שכתבתי האם יש לי סיכוי לקבל מהם אחוזי נכות. ? ואם אני צריכה לגשת למשרד הבטחון או לביטוח לאומי לגבי הנכות?
מדבריך עולה כי ניתן לתבוע את משרד הביטחון, אבל כדי לקבוע זאת צריך לראות את החומר הרפואי בעבר. לא הייתי מציע בשלב זה לפנות לביטוח הלאומי, מבחינת זכויות והטבות עדיפה תביעה נגד משרד הביטחון.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר