שלום
בזמן שירותי בצבא עברתי תאונת דרכים קשה, יש לי פגיעה ברגל, יש מגבלה וצלקת מכוערת. כל השנים הדחקתי והסתרתי את הרגל ולא טפלתי בנושא. היום לאחר 20 שנה התחילו לי כאבים ברגל של התאונה. ברצוני לתבוע את משרד הביטחון, אך לאחר בירורים במשרד הביטחון, הבנתי שיש לי תיק במשרד הביטחון, ושאבי זכרונו לברכה תבע את הביטוח פרטי, וקיבל סכום (לא רשום סכום) לגבי התאונה ולא תבע את משרד הבטחון כדי שיכירו בי כל השנים, אני לא ידעתי על כך, אבי נפטר ואין לי שום מסמך על כך. האם אין לי סיכוי לתבוע את משרד הביטחון שיכיר בי? רשום בתיק הרפואי מבתי החולים שקבעו לי 25 אחוז נכות. האם אני יכולה לתבוע את משרד הביטחון או ביטוח לאומי? אני יודעת שמי שעובד אינו יכול לקבל ביטוח לאומי... יש דרך לתבוע כאן או כאן? אשמח לעזרתכם
נועה, ייתכן והייתה תביעה כנגד ביטוח הרכב ואולי לא, לכן לאור המצב הסבוך הייתי מציע לפנות לעו"ד העוסק בתחום, כדי לבדוק את כל האפשרויות.
נועה, ייתכן ומגיעים לך כספים וטיפולים רפואיים שאינך מודעת אלהם.
אל תוותרי התייעצי עם עו"ד העוסק בתחום.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר