שלום
ועדת ערעורים נתנה החלטה על מחיקת הערעור מסיבה של איחור בזמנים, ההחלטה ניתנה לפני כחודש, הוגשה בקשה שלי לועדת הערעורים לביטול ההחלטה והנני ממתין להחלטת הוועדה .
45 יום לערעור למחוזי מסיימים ב-23.2.12
האם ניתן להגיש למחוזי הארכת מועד עד שתתקבל החלטה בשלום
תודה
אני מבין מהשאלה שהערעור שהגשת נמחק בהחלטה שיפוטית ובהחלטה נכתב כי קיימת אפשרות ערעור למחוזי תוך 45 יום. פניתה לועדת הערעורים בבקשה לביטול החלטת המחיקה ואתה ממתין להחלטה בבקשה החדשה שהגשת לועדת הערעורים אין צורך שתפנה בבקשה למחוזי בהארכת מועד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
עו"ד שוקי שלום
הערעור נמחק בהסכמתי , כאשר אני " נדחקתי לפינה ".
יום לאחר הדיון הגשתי בקשה לבית-המשפט לביטול החלטה למחיקה עם נמוקים קונקרטים עניניים , כאשר חלק מהטענות מכוונות לשופט שדן בתיק ( קדם דיון ) על אופן התנהלותו בערעור.
השופא נתן החלטה בבקשה רק לאחר שהעברתי בקשה נוספת למתן החלטה ורק כעבור שלושה שבועות וכאשר ביקש את תגובת קת"ג בתוך 21 יוםץ
כך שעל-פניו שלושה שבועות מיום פס"ד ובנוסף שלושה שבועות עד שקת"ג ישיב אם ישיב סוגרות את ה-45 לניתן לערער ( למרות שבפס"ד לא מופיעה הפניה לערעור מכיון שהערעור נמחק בהסכמה ) שכמובן בקשתי לבטל החלטה זו.
לכן לאור האמור ומתנצל על פירוט היתר , עולה השאלה האם יש באפשרותי לבקש מהמחוזי הארכת מועד על בסיס האמור
אודה לתשובתכם
מה הייתה החלטת השופט ?
שלום
" ההסכמה היא על רקע בקשה לסילוק ערעור על הסף עקב איחור בהגשתו , נותן תוקף של החלטה להסכמה בדבר מחיקת הערעור ללא צוו להוצאות "
אולי לא הובנתי מה הייתה ההחלטה בבקשה שהגשת לביטול ההחלטה ?
ערב טוב
ההחלטה שניתנה בבקשה, לתגובת המשיב תוך 21 יום.
הבעיה ש-21 יום מרגע ההחלטה + החודש שהמתני לקבלת ההחלטה בבקשה מסתכם בחריגה מעל 45 יום שניתן לערער למחוזי.
ולכן חשבתי לנכון להגיש בקשה להארכת מועד למחוזי עד שנתנתן החלטה בבקשה לביטול ההחלטה למחיקת הערעור.
אני מבין שעדיין לא ניתנה ההחלטה בבקשה החדשה שהגשת ובית המשפט ממתין לתגובת קת"ג לכן לדעתי תמתין להחלטת בית המשפט ולאחר מכן אם יהיה צורך תגיש ערעור (התקופה לערעור תמנה מההחלטה האחרונה)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר