שלום
האם בסמכותו של יו"ר הועדות הרפואיות לטפל בבקשה שלי לבטל החלטה של ועדה מחוזית מסיבה של דיון והליך לא תקין ולא השגות על הקביעה הרפואית.
ולזמני לועדה מחוזית בהרכב אחר ונניח שבקשתי תדחה ע"י האם פתוחה בפני הדרך לפנות לבית- משפט מחוזי, או שהדרך היחידה לערער על קביעת הועדה המחוזית הינה ועדה עליונה
בברכה
למה אתה מתכוון דיון והליך לא תקין?
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
שלום
כוונתי שעוד במעמד כנסתי לוועדה ועוד בטרם פירטטתי את טענותי אחד הרופאים שכנראה הוא היו"ר קבע והדגיש כנראה לאחר שקרא את החומרים בתיק לפני כנסתי לועדה שבוועדה מחוזית קודמת שהיתה לפני כשנתיים טעו והיו אמורים לקבוע אחוז נכות מסויים שלדעתו או לדעת חברי הועדה אמור היה להנתן ( להדגיש שקביעה זו עוד בטרם נבדקתי ע"י הרופאים ודרך אגב אותו רופא לא בדק אותי )
מה עוד שאנני יודע להצביע שמית על הרופא מכיון שחברי הועדה לא הוצגו בפני בשמותיהם כאשר ידוע לי שמחובתם לעשות כך.
בסופו של יום ההחלטה היתה כפי שהרופא פירט עוד בטרם הבדיקה
בועדה יושבת פקידה מטעם משרד הביטחון היא מציגה את הרופאים ואת ההתמחות שלהם, כל דבר שנאמר בחדר נכתב ע"י הפקידה (פרוטוקול) בסוף אתה חתמת על הפרוטוקול ובעצם אשרת שאלו הם הדברים שנאמרו בחדר, חבל שלא בקשת שהדברים שנאמרו גם ירשמו. אתה יכול לנסות לפנות ליו"ר הוועדות הרפואיות.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר