אני מטופל ביחידה לתגובות קרב מעל 5 שנים. אחרי כשנתיים קיבלתי 10% נכות לאחר 2 וועדות רפואיות. הטיפול נימשך כי הגשתי ערעור. בינתיים מצבי הוחמר ונשלחתי למחלקה סגורה אולם לא אושפזתי. הרופא המטפל בי ביחידה אומר שאסור לו לפנות לאגף השיקום ולבקש עבורי וועדה רפואית נוספת ואני במצב כלכלי קשה מאד אין לי כסף לפנות לפסיכיאטר מומחה לקבלת חוות דעת. מה עושים במקרה כזה? עזרו לי? אני לא יוצא מהבית כבר כ-3 שנים ומסומם מרוב הכדורים שאני מקבל.
באיזה דרגת חומרה הם רואים זאת זה קו מנחה לוועדה אבל כפי מה שהבנתי כאן הם לא מחוייבים לכלום רק למשלם שלהם-משרד הביטחון במיקרה הזה הוא זה שמעסיק אותם
אגב הרופאים אינם מתיחחסים בכלל לבעיות הכלכליות שנוצרות עקב הפגימה הם מתייחסים רק לבעיות הרפואייות שנובעות מהפגימה לכן אני מניח שאתה סובל מאוד אל תיתן להם את התענוג לנצל את חוסר הידע שלך
קשה להתמודד מול וועדה רפואית כאשר אתה לא יודע מה החומר שעומד בפני הוועדה. כל גורם מטפל מטעם אגף השיקום מוסר דיווחים לאגף השיקום וזכותך לקבל את החומר. במקרים שמדובר בחומר רגיש (כמו במצב נפשי) ניתן למסור את החומר לרופא או עו"ד מטעמך. ייתכן שאתה צריך עזרה בניהול ההליכים מול האגף. בהצלחה. רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
לא דנות בבעיות כלכליות ,לכן כשתגיע לועדה רפואית דבר איתם רק על מיגבלות תנועה ואו כל מה שתואם את הפגימה בה אתה מוכר או רוצה להחמרת המצב
הקצור לא מעניין אותם לצרכי קביעה % כמה המצב הכלכלי שלך קשה וגם כמה זה כואב הם עובדים על תקנות וראיות ומיגבלות לכן ככל שתהייה מוגבל אמיתי עים ניראות זה יקל עליהם לגבי הקביעה וההיתייחסות אליך תהייה בהתאם(לא תמיד)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר