שלום וברכה! אני נכה 20% זמני ptsd ממלחמת לבנון השניה
כעת אני מקבל טיפול אישי, רפואי וזוגי במסגרת אגף שיקום.
לאחר הרבה מריבות אשתי החליטה שהיא רוצה להתגרש... לא מתאים לה מישהו עם ptsd וגם אני מאד מרוחק.
האם גירושין הוא צעד שבגינו אני יכול להגיש "החמרת מחלה"?
למותר לציין שאני מרגיש רע מאד ביחס לזה..בברכה ותודה רבה.
לוחם לשעבר
אומנם יש בהם להעיד על נסיבות חייך אך גירושין עצמם אינם עילה להחמרה. ייתכן ומגיע לך שיעור אחוזים גבוהה יותר ללא קשר לעניין גרושין.
האם אתה מקבל טיפול תרופתי? אנני רופא אך הניסיון מלמד כי לעיתים לוקח שנים עד שמוצאים את השילוב התרופתי שמתאים, אבל מרגע שמוצאים החיים הופכים יותר נסבלים עבורך ועבור הסובבים אותך.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אכן אני מטופל בטיפול תרופתי. (החלפתי בערך 6-תרופות ללא הרבה הצלחה) אכן משהב"ט הכיר בי לפני כמה חודשים ל20% זמני עד 2013.
לדעתי מצבי גרוע בהרבה- 1: מה יכולה להיות עילה ל"החמרת מחלה"?
2: האם יש סיכוי שבוועדת "החמרת מחלה" יורידו לאחוזים יותר נמוכים מ20%?
3: אני כעת על אחוזים זמניים. דבר שמכניס אותי ללחץ עצום ובעצם מנציח את המצב הטיפולי ואת ההרגשה הרעה שלי. זה לא דבר שגורם להשתקם! (הרי כדי לקבל את הטיפול לשנתיים הבאות עלי להראות את קשיי, וכו') מה עושים בשביל לקבל אחוזים קבועים?
מה שאתה צריך לעשות זה להתייעץ עם עו"ד המומחה בתחום, כך תדע מה הסיכוי להחמרה, דבר נוסף וחשוב לוועדות יש נטיה להאריך את הזמניות בעוד שנה שנתיים נוספות ולכן במקרה הזה הייתי ממליץ בחום להעזר בעו"ד המומחה בתחום.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר