השאלה הייתה
מה קורה ואיזה תאריך תקף לצורך וותק במשהב"ט יש משמעות רבה אים הוכרתי בשנת 96 ואו לפני כן כל מה שביקשתי לדעת האים תאריך הפגימה בה הוכרתי כלומר 73-74 או בתאריך החדש שמופיעי בראש הפרוטוקול של הוועדה העליונה כלומר בשנת 2002
התאריך הקובע לצורך אבחנה בין "נכה ותיק" לנכה חדש" הוא יום הגשת התביעה. מי שהגיש תביעה לפני 1.1.96 נחשב נכה "ותיק", כזה שיקבל תגמול וטיפול רפואי במשרד הביטחון גם אם דרגת נכותו היא 10%-19%. מי שהגיש תביעה אחרי 1.1.96 נחשב נכה חדש ובדרגת נכות 10%-19% יקבל מענק חד פעמי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
ומוכרת הילכת דוקטורי של עו"ד גרינברג כמדומני ,השאלה מה קורה וועדה רפואית החליטה אחרי שנת 1996 שהיא השנה הקובעת לגבי "הוותק של הנכה"
אים ההחמרה שלו נידחתה בכל הערכאות למעט בית המישפט
לא מדובר על הכרת הנכה לפני 96 ואו אחרי 96 מדובר בוועדות רפואיות הדנות בהחמרת הפגימה שנוצרה ב73-4 ובכל הוועדות לא ניקבע החמרה האים תאריך הוועדה האחרונה שנערכה לנכה תקפה? או תאריך הפגימה הראשי שבגינו הפך הנכה לנכה"
מיום בו הייתה הוועדה והתביעה הוכרה ע"י או הקת"ג ואו הוועדה הרפואית
רשמה את הפרוטוקול של הוועדה בתאריך בו נערכה הוועדה כלומר אחרי 1996 ואני הרי הוכרתי כבר בשנת 73-4 מה תקף התאריך של הדחיה בהחמרה ע"י העליונה והותירה את נכותי ללא שינוי ,או שבתאריך 73-4 השנים בהם הוכרתי ואני נכה צה"ל משנים אלו ואף יש לי רכב רפואי כבר מתחילת קביעת הוועדה 73-4
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר