עברתי ועדה רפואית לפני חודשיים עדין לא קיבלתי תשובה ,התקשרתי למוקד לברר מה קורה עם התשובה והפקידה רשמה זרוז תשובה.
יום אחרי נאמר לי שהתיק בסריקה כבר 3 שבועות ( מה זה אומר ?? שהתקבלה החלטה??)
האם הזרוז משפיע על החלטת הקצין תגמולים ?
האם הקצין תגמולים יכול לשנות המלצות של ועדה רפואית או לא לאשר המלצות?
תודה
לצערי אכן אורך זמן רב בין הדיון בועדה רפואית ועד לקבלת החלטה. ועדה רפואית אמורה לסכם את החלטתה ביום הדיון, היא יכולה לבקש השלמת חומר או בדיקות ואז תקבל על כך הודעה. בדר"כ הוועדה אכן מסכמת ביום הדיון ואז התיק עובר ליו"ר/ממונה על ועדות רפואיות אשר בודק את תקינות ההחלטה ומאשר אותה או מחזיר עם הערות לדיון נוסף, ואז אתה אמור לקבל הודעה על כך. אם היו"ר אמשר התיק עובר לקצין תגמולים והוא אמור להוציא את ההחלטה ואינו מוסמך להתערב בה לגופו של עניין. כל אחת מהתחנות אורכת זמן ולכן משלוח ההחלטה מתעכב. לא ברור לי מה פשר "התיק בסריקה", יכול להיות שהכוונה היא שיש כבר החלטה ונמצא בתהליך של הזנת ההחלטה. אני רוצה להאמין שהודעות הזירוז במוקד אכן מזרזות את קצין התגמולים אולם אין לדעת... מכל מקום, הודעות זירוז ודאי לא ישנו את ההחלטה אלא לכל היותר את עיתוי שליחתה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר