מי נקבע תאריך המישפט שנידחה כבר שלוש פעמים. על פניו ניראה לי כי מושכים את התביעה שהגשתי כנגד החלטת קצין התגמולים - שאין קשר בין החבלה שניגרמה לי לבין תביעתי הם לקחו את חוות הדעת של הד"ר ומיחזר את תשובתו וכל זאת עוד לפני המישפט לעומת זאת את חוות דעתם של ,,,,,,,,,הם דחו ובנוסף לכך הם דחו את חוות דעתו של ד"ר אחר ומכובד ומעורך מאוד בתחום בו אני דן והד"ר נוסף שיש לי מימנו כל מיני מינים שאני די לוקה בזה, האים מותר להם לקבוע את תאריך תחילת המישפט?ולמה זה צריך לקחת מעל לשנה? האים אני יכול להיתגונן כך?
כלומר שלושת הרופאים קבעו כי אני סובל מכך ואילו הרופא שנישלחתי מטעם משהב"ט קבע שאין קשר בין הפגימה בה אני מדבר עליה ובין מצבי העכשוי ועוד עומד על קביעתו זו בכך שהוא כותב שאין קשר בין הפגימה שלי ובין מצבי העכשוי בפעם השנייה שהוא כותב לתביעה שכך הוא משאיר את קביעתו בפעם השנייה הוא לא בדק אותי בכלל והיסתמך רק על מה שכתב בפעם הראשונה, מאחר ועליו להיתמוחדד מול חוות דעתם של הרופא המטפל בי דהיום וגם של שני רופאים מכובדים מאוד שנתנו חוות דעת בנושא זה-והאים אין כאן סתם היתעקשות שלא מין העינייין.מה קורה כאן אני כבר ממש לא יודע.
לצערי אכן התנהלות ערעור בועדת ערעורים אורך זמן ממושך. לעיתים בשל אילוצים של בית המשפט ולעיתים בשל אילוצים של הצדדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר