לפני כ50 שנה הוגשה למשרד הביטחון תביעה היא התקבלה ואני מקבל מאז תגמולים ממשרד הביטחון, כיום יש לי פגימות נוספות שמשרד הביטחון חושב שזה לא שייך והגשתי לביטוח לאומי והוכרתי שם בגין הפגימה החדשה האם אני עומד בקריטריונים,של אי קבלת כפל גימלאות?
ניתן לקבל תגמול בסיסי לפי חוק הנכים וקיצבת נכות כללית מביטוח לאומי אם לא מדובר באותן נכויות. אם אתה מקבל תגמול מחיה ממשרד הביטחון מתחילים הקיזוזים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
רק אותן קיצבאות אותן ציינתי ,תודה על כל פנים ,האים תיקון 24 לחוק הנכים לאחר שאני נחשב לנכה וותיק ומקבל את כל טיפולי במישרד הביטחון מאז ולתמיד הרי ידוע לי כי בחירתי היא משרד הביטחון לא מגדיר בעצם את בחירתי במישרד הביטחון נניח ואחד הסעיפים דומה או אולי נובע מאותו מיקרה
קיצבת נכות כללית נחשבת תשלום למחיה. לא ניתן לקבל קיצבת נכות וזכויות לפי חוק הנכים אם מדובר באותה נכות מאותו אירוע. לא ניתן להתייחס בצורה קונקרטית לפי הפרטים שמסרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר