הנידון : משה נכה צהל. הלם קרב.
אני סובל מבעיות שינים קשות ב 11 שנה האחרונות,
עקב חיכוך שינים בשינה , לקיחת תרופות נוגדות דיכאון ב 10 שנים האחרונות ) שמומחים טוענים להרס שיניים.
משרד הבטחון אמור לממן את הטיפול – ב 1111 הופניתי לטיפול אצל רופאת שינים שהתקינה לי כתרים , גשרים
, וביצעה טיפול שורש. - כל הטיפולים נכשלו ומצב השיניים הוחמר.
ב 1115 החלתי טיפול אצל רופא בכפר ורדים )שלא מרשימת משרד הבטחון,( והוא בנה תוכנית טיפול בעלות
כ 05,111 ₪. אותו משרד הבטחון אישר
לאחר ששילמתי לו כ 6111 ₪ ולא היה בידי לשלם יותר, ביקשתי החזר עבור הטיפול ממשרד הבטחון, אך רופא
השינים המטפל בנושא במשרד הבטחון בחיפה, סרב , באומרו שרק עם השלמת כל התוכנית ניתן לקבל את
ההחזר.
ב 1101 הורע מצב השיניים שממשיכות להתפרק , וכתרים וגשרים שבוצעו נפלו. וקיבלתי הערכה של טיפול של
31,111 ₪ מאותו רופא שינים בכפר ורדים.
בינתיים לא קיבלתי את ההחזר כי כל פעם שאני פונה עונים לי שלא הסתיים הטיפול הראשון.
ההזנחה של הפה גורמת לכאבים קשים , חוסר הנאה מאכילה, בעיות חניכיים , וסבל נפשי נוסף של הרגשת
הזנחה.
אני זקוק לעזרה וטיפול מול הרשיות בנושא זה.
במסגרת הפורום ניתן לתת ייעוץ כללי ולא ניתן לתת עזרה קונקרטית בייצוג מול משרד הביטחון כפי שאתה מבקש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר