אני מוכרת 18% נכות שירדו מ70%..אני מוכרת גם על ע"ש מותני וביקשתי ועדת כושר עבודה.עד היום עבדתי בחלקיות משרה. הועדה החליטה שאני יכולה לעבוד שמונה שעות כלומר, משרה מלאה. אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים בישיבה, עמידה, שכיבה וכמובן הליכה וכפיפה. איני מועמדת לניתוח עדיין. שאלתי היא איך אוכל לשנות את החלטת הועדה. כרגע איני עובדת כלל כי איני מצליחה למצוא עבודה בחלקיות משרה שגם תואמת את מגבלותי הפיזיות.
תודה רבה מראש
רונית פוגל
וועדת כושר תעסוקה היא וועדה מייעצת לרופא המוסמך בלשכה. ההחלטה היא שלו ועליה ניתן לערער בפני רופא מוסמך מרחבי ואח"כ ראשי ואח"כ ניתן להגיש עתירה מנהלית על החלטת רופא מוסמך ראשי. הירידה בדרגת הנכות שפירטת אינה שגרתית. האם היבט זה מוצה מבחינתך?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
ראשית תודה לך על תשובתך המהירה והמקיפה.
שנית, איני יודעת כבר מה לעשות שלא עשיתי כדי להעלות את האחוזים שלי. הצלחתי להעלותם בעצמי מ-8% ל-10% ואז בעזרת עו"ד שהונא אותי הצלחתי להגיע ל-18% הכאבים הם מאוד חזקים והמגבלות שלי מבחינת התנועה והגמישות הן נוראיות גם לפי חוןת דעת שקיבלתי מרופא. לגבי וועדת כושר עבודה נראה לי שפיספסתי את זכותי לערער מכיוון שעברו כבר כמה חודשים, או שאני טועה..?
אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי בדרך כלשהי.
תודה,
רונית
בפנייתך הראשונית ציינת ש% הנכות ירדו מ- 70 ל- 18. האם את מתכוונת שהם ירדו מ- 70% ל- 8 ואח"כ עלו ל- 18? התמיהה הראשונית שלי היתה ביחס לירידה מ- 70% ל- 18% - זו ירידה מאוד חריגה בדרגת נכות. בנוגע לוועדת כושר תעסוקה - אם יש לך מסמכים רפואיים עדכניים המלמדים על החמרת מצב וחלפו מספר חודשים מאז הוועדה האחרונה (חצי שנה בדר"כ) את יכולה לבקש וועדת כושר תעסוקה חוזרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר