שלום!
במהלך השירות הצבאי שלי נפלתי ונפצעתי בברך, וכתוצאה מכך יש לי כיום דלקת בגיד הפיקה בשתי הברכיים.
יש לי דו"ח פציעה חתום ע"י המפקד שלי הרופא המטפל וכו', ותיעוד של כל המסמכים והטיפולים הרפואיים שעברתי.
מה עלי לעשות כעת על מנת להגיש את התביעה?
וכיצד מחושבים אחוזי נכות?
תודה מראש
אלעד
לא ציינת מתי השתחררת מהשירות. בעקרון תביעה מתיישנת 3 שנים אחרי השחרור אולם אם יש לך דו"ח פציעה ואם יש תיעוד לבעיות בברך בתקופת השירות מתקיימת לכאורה "חבלה רשומה" ואז ניתן להגיש התביעה גם אחרי 3 שנים. לצורך הגשת התביעה, מעבר להוכחת קיומו של האירוע החבלתי הנטען צריך לשכנע ברמה הרפואית כי הפגיעה שלך בברך היום נובעת מאותה חבלה. מבחינה טכנית, לצורך הגשת התביעה יש להוריד טפסים מאתר אגף השיקום ולעקוב אחר ההנחיות בטופס. אם מדובר ביותר משלוש שנים שחלפו מאז השחרור או אם לא היו תלונות על כאבים בברכיים בשירות או אם אין קשר מובהק וברור מבחינה רפואית בין החבלה בשירות ומצב הברך כיון מומלץ להתייעץ עם עו"ד לפני הגשת התביעה. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר