במהלך טירונות ברמת רובאי 03 החלו כאבים עזים באיזור האגן. מיפוי עצמות רגיל העלה שברי מאמץ, בקרסול ובכף הרגל, שאינם קשורים לפציעה זו, ועקב כך שהיתי במנוחה.
לאחר כחצי שנה, ועודני סובלת מכאבים תכופים שמנעו ממני לעיתים תזוזה, ביקשתי לצאת לקורס קצינים, ולשם כך שלחו אותי למיפוי עצמות "ספקט".
מיפוי זה, שנחשב איכותי יותר, העלה פגיעה חמורה בעצם הטיביה (אם זכרוני אינו מטעני), באגן. אז גם הבחינו לראשונה שפגיעה זו הופיעה גם במיפוי העצמות הראשון. לא נתנו לי לצאת לקורס קצינים, ומנעו ממני פעילות כלל (אפילו לא שמירה של שעתיים בישיבה).
השתחררתי לפני שנתיים וחצי, ומאז ועד היום מדי כמה שבועות אני סובלת מכאבים עזים באיזור הפגיעה. כאבים אלו מונעים ממני לעיתים תזוזה, אפילו שינוי תנוחת שכיבה אינני מצליחה לעשות.
יש בידי כל המסמכים וכל הצילומים והבדיקות. לצערי, באף מקום לא מוכח שהפגיעה התרחשה בצבא. אין לי צילומים קודמים (שכן לא היה צורך), אולם רופא המשפחה יוכל להעיד שלא התאוננתי על כאב שכזה מימיי.
האם יש עילה לתביעת אחוזי נכות?
לדעתי כן יש עילה לתביעה אבל הדבר חייב להיבדק לעומקו. אשמח לייעץ לך
בברכה
עו"ד גיא בית און
ראוי לקבל מקופ"ח אישור שלא היו בעיות אורטופדיות לפני הגיוס. כדי להגיש תביעה, עדיף להכינה בהתייעצות ו/או טיפול עו"ד בתחום, כדברי עו"ד גיא בית און.חבל לפספס אם אינך מגישה באופן מדויק את התביעה.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר