שלום רב. ברצוני לברר מה אוכל לעשות בעקבות הסיטואציה שנקלעתי אליה.
אני משוחרר משרות הקבע ופטור ממילואים בעקבות פגיעה בשמיעה בשני האוזניים וטנטון קבוע.
גובה השכר שלי היה סביר בשרות הקבע והספיק לצורך התחייבויות (הלוואות משכנתא)ומחייה.
אך בעקבות הפציעה שהיא גם מחלת מקצוע (מקצועי מסגר) פוטרתי מצה"ל ובעקבות כך הגשתי תביעה
להכרה בנכות. כיום אני אזרח אך לצערי אין הרבה עבודות שמגיעות לשכרי שהיה בקבע בעקבות כישורי
ולכן ללא ברירה אני נאלץ להמשיך לעסוק במקצועי למרות שאסור לי מכיוון שזה נותן לי הכנסה שמספקת אותי. חושש אני שיעלו עלי אך מה אעשה האים יש אפשרות להגיש בקשה כול שהיא למשרד הביטחון ולדאוג שלא תפגע הכנסותיי? מה אוכל לעשות אם אני איני כשיר ואין לי הכשרות אחרות ?
צר לי על המצב אליו נקלעת, מקווה שדברים יסתדרו טוב יותר בעתיד. אין לי עצה טובה למצבך.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
לא ניראה לי שיש הרבה מה לעשות כי במשרד הביטחון לא משווים בן מה שקיבלתה ובן מה שהיום אים יהיה לך יותר מ20 אחוז אז אתה צריך לקבל שיקום שזה אומר או לימודים כול שהם או כסף אבל ביתאני שאתה לא יכול לעבוד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר