שלום רב.
לפני כשנה וחצי נפלתי בבסיס וכתצואה מכך פרקתי את הכתף. בהתחלה לא זיהו את הבעיה וניסו להרגיע אותי בכך שמדובר בתת פריקה..
התעקשתי שמדובר ביותר מזה אבל גם האורטפוד קבע שאני תקין ובמקביל ביצעתי פזיוטרפיה לעיתים רחוקות יחסית. עד אז , פרקתי את הכתף לפחות 10 פעמים אם לא יותר ולפני שבועיים אחרי תהליך ארוך עברתי ניתוח בכתף שתיקנו לי את הרצועות וקרעים שונים בכתף (לדברי המנתח מצב הכתף הדרדר בעקבות הפריקות והגיע לדרגה 5!-הכי גבוה אם אני לא טועה) כעת אני מבצע פזיותרפיה לשיקום מהניתוח והתהליך אורך חצי שנה. הבעיה שאני משתחרר עוד חודש! מה עלי לעשות? בר"מ 2 והמשקית נפגעים לוחצים עלי לתבוע דרכם.
זה יסבך לי את הדרך לתבוע בעתיד בעזרת עורך דין במקרה שלא יהיה מרוצה ממה שאקבל? מה מגיע לי בעצם? מפחד שהצבא ינסה לסבך לי את התיק.
אכן טוב יותר היה אם היית מגיש את התביעה דרך עו"ד, זה עושה את הדברים פשוטים יותר אח"כ, יחד עם זאת המקרה שאתה מתאר לא נשמע מסובך מאוד. לאור החשש שלך הייתי מציע כי את טופס התביעה תמלא יחד עם עו"ד ותעביר אותו לר"מ 2 שהם יגישו אותו, כך תקבל גם יעוץ לגבי התביעה ותדע להערך לתביעה בהמשך.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר