לאחר 4 שנים אושרה לי נכות26 אחוז מתוכם 15 אחוז נפשי. אני לא יודע מה זה תט'ר,לציין שאני גימלאי משטרה כ4 שנים ואני כבן 55 .האם יש השלמת הכנסה,מה לגבי עבודה,לציין שמיום שחרורי לא עבדתי עקב מצבי הנפשי,האם יש לי זכות לקניית רכב בהנחה.אודה על כל תשובה,אנני יודע למי לפנות
בדרגת הנכות שציינת אין זכאות לרכב רפואי. תט"ר הוא תשלום למי שאינו מסוגל לעבודה עקב הצורך בטיפולים עקב נכותו המוכרת. על מנת לקבל תגמול זה יש לפנות לרופא בלשכה ועליו להשתכנע שבשל נכותך את הזקוק ל"חופשת מחלה". אם מדובר בחוסר מסוגלות ארוכת טווח זה אמור לעבור לוועדת כושר תעסוקה אולם ספק אם נכותך תזכה בתגמול מחיה כרוני. כך או כך, אם יש לך פנסיה היא תקוזז גם מתט"ר וגם מתגמול מחיה כרוני. על פניו נראה שאם אתה מסוגל לעבוד בחצי משרה ותקבל אישר מהלשכה (ועדת כושר תעסוקה ) שאתה מסגל לעבוד רק חצי משרה (3-5 שעות) תוכל לקבל השלמה של חצי משרה מבלי שיתחשבו בפנסיה שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר