שלום רב,
מבקש לשאול ,אני מוכר על הגבלה קשה בעמוד שידרה מותני-בהחמרה,30% בפועל 15%
פגיעה שורשית מותנית רגל שמול 30% בפועל 15%
צלקות 5% בפועל 2.5% רגל ימין 5% בפועל 2.5%
נכות משוקללת 31% בפועל.זה הגיוני??????????
ערערתי לועדה עליונה אורטופדית בעניין קיבוע עמוד שידרה מותני חוליות L3L4L5S1 עברה שנה לא קבלתי פרוטוקול ולא החלטה בעיניין,במקביל נערך לי ועדה נפשית על פגיעה נפשית עקב הנכות המוכרת וקושי תפקודי ....
אגף שיקום עשה מעשה,חיבר את שתיי הוועדות ושלח לי תשובה לנפשי שהם דוחים לי אותה,מייד ערערתי ליושב ראש הוועדות הרפואיות העליונות בצפון,ומה שנאמר לי בלישכה כי לאחר כחצי שנה של טירטורים מצד הגורמים המטפלים הועבר התיק/החומר לבדיקה ומתן תגובה של היועץ המישפטי שבמשרד הביטחון.האם זה חוקי?אני נמצא בהליכיי תביעות בעניין הנפשי עוד משנת 2004 אך גרמו לי לסחבת מכוונת על מנת להתיש אותי.על קיבוע הנ"ל אם הגבלה קשה אמור להיות בין50%ל-60% נכות הם טוענים שהגבלה קשה משקפת את המצב ולא מוזכר הקיבוע שאמור לשנות המצב.
כנ"ל בעיניין הנפשי,לא מכירים בי אני סובל מקבל תרופות נרקוטיות כוללל נגד דיכאון אך לא מוכנים להכיר במצב הנתון.ניתן לעשות דבר מה בעיניין???? תודה מראש
במצבך הייתי מציע לך לך לישקול ליצור עימי קשר. או עם עו"ד גולד או עו"ד צח.
בהצלחה
עו"ד גיא בית און
לפי ההצעה שלך נכבדי,כמו שאני מבין זה,תכין הרבה כסף......
היכן יעוץ שהנכם אמורים לתת כאן,או הכוונה,לפנות ישר לטיפול עורך דין זו הוצאה גדולה,עד היום נשרפתי עם מספר מכובד של עו"ד ,קשה לי היום לתת אימון,עשרות אלפי שקלים ירדו לטימיון,אז זו ההיתלבתות שלי,בכול זאת תודה על היתיחסותכם לפניתי זו.
לצערי הרב בבעיה כמו שלך כאשר אתה שואל שאלות כל כך מורכבת קשה מאוד לי לפחות וגם לעו"ד גזית לענות עליהם.
ההצעה להגיע להתייעצות אצל אחד מעורכי הדין בפורום נועדה קודם כל לסייע לך וגם לא היתה כרוכה בתשלום.
צר לי על אכזבותיך אבל יש מצבים בהם אני באופן אישי לא מסוגל להתייחס בפורום לתיק כל כך מורכב כמו שלך. במידה ואתה לא רוצה להגיע לעו"ד שיכול והוא בקי פחות בענייני נכים , אתה מוזמן לפנות לעמייתי ואלי ואל עוד מספר מצומצם של עורכי דין שהם באת בקיאים בתחום הנכויות והנכים.
ורק תזכור התייעצות במשרד אין משמעותה תשלום.
בהצלחה
שיהיה לך יום טוב.
עו"ד גיא בית און
האתר כאן, נועד לתת לאנשים מושגים ראשוניים, לא להחליף פגישת ייעוץ רציינית ומורכבת. אם נכווית מעורכי דין, חבל, אבל לצפות לייעוץ חפוז, וחסר אחריות, בלי שבוחנים מסמכים.- זו הקיצוניות ההפוכה.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אין לי אישית נגדכם מאומה אך לאחר מה שעברתי פשוט קשה לי לתת אימון לכול עורך דין.שיהיה לכם המשך ערב מהנה ולא לקחת זאת אישית.
גולן
מחייב התייעצות פרטנית תוך עיון בכל החומר הרלוונטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
בוקר טוב ומה שלומך? תהיה בקשר
כדי שכולם יבינו ככל שתהייה מורכבת (מתוך ניסיון)כך זה יקשה על התשובה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר