שלום שמי ירין אני חייל בשירות סדיר 8 חודשים לפני שחרור נפצעתי בברך כתוצאה מריצה בבסיס ולאחר אטרוסקופיה התגלה שיש לי קרע חלקי במניסקוס וקרע מלא ברצועה הצולבת הניתוח לשחזור הרצועה עוד לא התבצע ועכשיו אני בהמתנה לניתוח שיהיה עוד בערך 3 חודשים אני סובל מפריקות ברך וכאבים די הרבה פעמים במשך היום. יש לי ועדה רפואית עוד יומיים ואין לי מושג מה הולך להיות שם הרוב אומרים שסביר להניח שאקבל שחרור זמני (24) עד הניתוח או לחצי שנה אבל אף אחד לא יודע בודאות אני ממש אשמח אם תוכל לתת לי תשובה מניסיונך הרב מה צופן לי העתיד הקרוב פחות או יותר.
שאלה שנייה מה אחוזי הנכות שבדרך כלל נותנים על מקרים דומים לשלי?
אני ממש מקווה שתהיה תשובה בקרוב היות והועדה עוד יומיים
המשך יום טוב ותודה מראש
ירין
סביר להניח שתקבל 24 זמני, או שחרור מוקדם, בכל מקרה לא נראה לי שתחזור לשרות. לאחר הניתוח תצטרך לעבור שיקום של הברך שזה אומר כשלושה חודשים בהם תסופח לר"מ 2. אם ישחררו אותך תצטרך להגיש תביעה להכרה ותטופל באגף השיקום של משרד הביטחון.
לגבי אחוזי נכות : לאחר הניתוח והשיקום יהיה ניתן להעריך את מצבך הרפואי, בשלב זה הייתי מציע לאסוף ולצלם כל מסמך רלוונטי לפציעה, אלה ישמשו אותך בעתיד.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אלון אני מודה לך מאוד עזרת לי וישר כוח על הסבלנות במידה ואני רוצה לתבוע עם עורך דין איך אני מגיע אליך?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר