שירתתי בקרבי כשבועיים והוציאו אותי משם בגלל עייפות קשה שהייתה לי דרך הקב"ן עכשיו היו לי בעיות בצבא שרק בצבא הם התחילו אני סובלת מבעיה נפשית מצוקה ולא מטופלת אצל הפסיכיאטר אני גם סובלת מדיכאון וחרדות קשות מאנשים פשוט קשה לי לדבר עם אנשים בנוסף לכך זה סיפור ארוך הייתי אמורה בטוח לקבל נכות בגלל בעיה בלב שיש לי אבל בגלל שאני לא יודעת לדבר עם אנשים כנראה איך שהו אמרתי שהתלונות התחילו הרבה לפני בצבא אני לא זוכרת שאמרתי את זה כנראה שהקרדיאולוג שהייתי אצלו הבין את זה ככה וזה כתוב עם אני ישלח להם עירעור הם יכולים לדחות ולתבוע אותי על שקר???
השאלה היא האם יש ראיות (מסמכים,עדויות או הודאה שלך) לפגיעה או מחלה לפני הצבא, ככל שיש כאלה הרי שהערעור ידחה, אלה אם את יכולה לסתור את הראיות. אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אין לי שום ראיות לפני הצבא והם יודעים את זה הם בדקו תתיק שלי בחיים לא היו לי תלונות כול שהן לפני שניכנסתי לצבא לא הייתי מבקרת אצל הרופא אלה רק 2 בשביל בדיקות דם לא מעבר לזה
אני לא מכיר את החומר הרפואי בעיניינך, אם את חושבת שמגיע לך נכות את בהחלט יכולה לערער, לאור המורכבות של המצב הייתי מציע שתתייעצי תחילה עם עו"ד העוסק בתחום.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר