שלום,
אני נכה עם 20% נכות זמנית משנת 2009 על פגיעה בעמוד השדרה המותני והצווארי (5 פריצות דיסק).
הוועדה האחרונה הייתה בנובמבר 2010.
עד היום לא קיבלתי את תוצאות הוועדה ובכל פעם האריכו לי מנהלתי את האחוזים. (20% עד סוף חודש יוני 2011 , כך נאמר ל בכל פעם שיצרתי קשר איתם וכך מופיע בתלוש התגמול החושי - מועד פקיעת האחוזים).
בחודש מרץ ביצעתי הזמנה לחמי מרפא , בזמן שהייתי זכאית לכך. היום קיבלתי מכתב ממשרד הביטחון בו נמסר כי הוועדה החליטה לתת לי 19% עד הוועדה הבאה שתהיה בנובמבר 2011.
עוד נכתב כי אחוזי הנכות (19% זמני)יהיו בתוקף מהוועדה האחרונה שלי לפני 7 חודשים.(נובמבר 2010) מיותר לציין שמאז אני מקבלת בכל חודש תגמול.
מחר אני אמורה לצאת לחמי מרפא.האם הם יכולים לבטל לי את הזכאות מהיום למחר ?!?!???!!? המלון הוזמן כבר בזמן בו הופעתי כזכאית והשובר למלון ולטיפולים נמצא בידי.
מה עושים ?!???!?!
אני מציע לצאת לחמי מרפא, אח"כ כאשר תחזרי תטפלי בעניין. אגף השיקום היה צריך לתת מענה מזמן ואם יש לו בעיות התנהלות או בעיות טכניות זה עניין שלהם.
מעבר לזה כדאי לגשת לעו"ד כדי להסדיר את כל העניין של הנכות הזמנית.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר