שלום
השתחררתי מהצבא עקב בעיות נפשיות שנוצרו בזמן השירות על סעיף נפשי פרופיל 21. מאז אני נוטל תרופות נוגדות דכאון.
ברצוני לשאול אם ובמידה ואני מוציא רישיון לאופנוע (חלום ילדות) עלול להגרם נזק לתביעה והאם בכלל משרד הביטחון מתעניין בפרטים השוליים הללו?
תודה.
אני לא יודע למה אתה קורה בעיה נפשית, השאלה מהי ההבחנה הרפואית ממנה אתה סובל ובאיזה מידה היא מונעת ממך לתפקד. באשר לתרופות נגד דיכאון אלה אינם אינדיקציה לעניין הרשיון. רבים מנכי צה"ל המוכרים בגין סעיפים נפשיים נוהגים ברכב שאף ניתן להם ממשרד הביטחון.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
מדובר בסוג של מאניה דיפרסיה, מצב רוח ירוד חלק ניכר מהזמן.
בעניין התפקוד הבעיה העיקרית היא הסתגלות במקומות עבודה כמו שכתבתי קודם בגלל מצב רוח ירוד וחוסר חשק לעבוד.
אני מחזיק ברישיון לרכב פרטי.
אשמח אם תוכל לענות לי יותר בפירוט לגבי השאלה האם זה יכול לפגוע בתיק התביעה והאם משרד הביטחון בכלל מתעניין במידע שכזה? או באיזה מידע דווקא הוא כן מתעניין?
שוב תודה על העזרה.
הדבר לא אמור לפגוע לך בתביעה. הסיבה ששאלתי לגבי התפקוד שלך היא כי במקרים אחרים למשל באפילפסיה קשה אני נתקל לא פעם בנכים שמבקשים רישיון נהיגה, כאשר הם חותמים שהם בריאים במשרד הרישוי , לפעמים בלי לתת תשומת לב לעניין, ואז הם מקבלים זימון ממשרד הביטחון. מכאן אתה למד שיש תאום בין משרד הביטחון למשרד הרישוי.
משרד הביטחון בודק כל מה שרלוונטי מבחינתו בעיקר בתחום הרפואי, השאלה אם יש לך רישיון אינה רלוונטית לתביעה הספציפית שלך.
אגב משרד הביטחון מעוניין כרגע בעיקר בעבר הרפואי שלך.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
פורום נהדר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר