אני חייל בסדיר, לפני תשעה וחצי חודשים נגרמה חבלה לברך שלי בזמן אימון. השבוע סוף סוף אובחנה הפגיעה, והציעו לי לנתח את הברך. רציתי לדעת אם החלטה לא לנתח את הברך תשפיע על הכרה עתידית בפגיעתי והכרה כנכה צהל
בנוסף נקבעה לי ועדה רפואית בעוד שבוע. מישהו המליץ לי להתייעץ עם עו"ד לפני הוועדה. האם חשוב ? הכרחי?
ברק,
למה שלא תפנה לייעוץ רציני אצל עו"ד מומחה ב2 בעיות, לפחות כשהן כל כך חשובות ותשפענה על הזכויות שלך?
כל ייעוץ ללא בדיקה יסודית של מצבך הרפואי ומה כדאי, עלול להיות שתחסוך עבור ייעוץ והופעה בועדה, אבל תיפגע באחוזים ו/או בזכויות.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
האם וועדה צבאית לקביעת פרופיל? (ציינת שאתה עדיין בשירות)
ברק שלום, אני סבורה שההחלטות באשר להמשך הטיפול צריכות להתקבל משיקולים רפואיים ולא משיקולי תועלת התביעה. לקראת השחרור (אם אתה בשירות חובה) תוכל להגיש תביעה לקצין תגמולים ואחרי שלב הקשר הסיבתי (אשר על פניו לא אמור להיות בעייתי), תקבע וועדה רפואית את גובה דרגת הנכות. דרגת הנכות נקבעת לפי מצבה התפקודי של הברך. ככל שהניתוח ישפיע על המצב התפקודי של הברך תהיה לכך השפעה על גובה דרגת הנכות שתקבע, אולם לא על עצם ההכרה כנכה. החלמה מהירה,
רינת
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר