לפני שנפצעתי בצבא היה לי מינוס יתרה של 2000 שח בבנק
וכבר עברה שנה מאז הפציעה ואני עדין במשרד הבטחון בטיפולים ומחכה לועדה רפואית
והבנק הגיש תביעה וצורף ריבית, הפרשי הצמדה שאני חייב לשלם 3699 שח
בגלל שכל השנה לא הכנסתי כסף לחשבון
ואין לי איך לשלם אני מחכה לועדה רפואית ובהנק הגיש להוצאה לפוועל
מה אני יכול לעשות איך לסדר אתזה
והתקשרתי אליהם והסברתי שנפצעתי בצבא ואיני יכול לעבוד...
מה אני יכול לעשות? והאם באמת מותר להם לעשות דבר כזה ולפעול נגדי גם גשאני לא יכול לעבוד ומטופל במשרד הבטחון ?
הבנק הוא חברה למטרת רווח, כאשר חייב אינו משלם את חובו הם גובים את החוב בדרכים חוקיות. אם המצב הוא של הוצאה לפועל עליך להגיש התנגדות לראש ההוצאה לפועל ולהיעזר בעו"ד, אם אין לך כסף אתה יכול להיעזר בעו"ד של הסיוע המשפטי באזור מגוריך.
בנוסף הייתי מציע לך להיכנס למנהל הסניף ולבקש פריסה תשלומים של יתרת החוב, תוך כדי שאתה מסביר את מצבך ייתכן ותהיה היענות מצדו.
נכה צה"ל שנקלע לחובות עקב נכותו המוכרת זכאי לכיסוי החוב ע"י משרד הביטחון, אלה שאני לא יודע באיזה שלב נמצאת התביעה שלך, ולמה אתה מחכה שנה שלמה?
התקשר למשרד הביטחון או תגיע אליהם פיסית אם אתה יכול, ותברר מה קורה עם התיק שלך, כי אם אתה לא יכול לעבוד ייתכן ומגיע לך תשלום חודשי הנקרא תט"ר ועליך להגיש בקשה כזו גם אם עדיין לא הוכרתה.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
קיבלתי עכשיו בדואר שהועדה המסכמת שלי תערך ב16 ליוני חודש הבא...
יש לי עוד שאלךה ברשותך
לםני שנפצעתי היה לי תמינוס אלף ומשהו שזה מותר לי היה להגיע עד מינוס אלפיים..(חייל)
כל השנה הזאת בגלל המינוס זה עלה בריבית והגיע ל5000 שח פלוס מאה שלקלים הוצאה לפועל..
לא היית לי שום הזדמנות להכניס כסף לבנק כי אני בפיצעה ולא יכול לעבוד וזה עלה בריבית
הם יכולים להסיר את הריבית כי לא היית לי שום הזדמנות להחזיר להכניס כסף לבנק לא היה מימה כלור אני יכול להביא להפ טפסים ממהיום בו נפלתי ...?
אם אתה לפני וועדה אז אתה יכול לקבל מילווה על חשבון התגמולים.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר