אני נכה מוכר על 38% 32על הרגל והשאר (10) על נפשי עקב הפציעה ברגל .
עובד כ27 שנה מתוכם 22 במשרה מלאה ואף יותרמזה ובחמש שנים האחרונות עובד חי משרה עקב נפילות רבות והחלטה של וועדת כושר ומאז מקבל תט"ר. לאחר שתי פגישות ברשות מוסמכת החליטו להתיר את הצו ומקום העבודה יכול לפטר אותי וזאת בטענה כי אני הוא זה שלא רוצה לעבוד למרות כל טיעוניי שאני עובד ועושה כל מה שאני יכול ,אני לוקח 7 סוגים של כדורים שגורמים לי לסחרורות וחולשה ועוד נאמר לי ע"י מנהלת המחוז כיאני לא יכול להמשיך ולקבל את התט"ר שקיבלתי עד היום למרות שאני מקבל את זה משנת 2005 .
הרשות התירה את הצו היום בלי לתת שום מקור פרנסה אחר ואפשר להבין את מדבריה של הנמלת המהוללת כי היא רוא רק את הגרוש ולא את הנכה .
איך אני יכול לדעת האם באמת אני לא יכול להמשיך ולקבל את ההשלמה של חצי משרה או לא תודה על תשובתכם
אם וועדת כושר תעסוקה קבעה לגביך כי אתה יכול לעבוד רק חצי משרה הרי שאם תמצא מקום עבודה אחר בחצי משרה אתה אמור לקבל את ההפרשים. לא ברור לי מהם השיקולים בעטיים הסכימה הרשות להתיר צו תעסוקה. אם זה בגלל הנכות המוכרת אתה אמור לקבל עכשיו חפ"ר עד שימצאו לך מקום עבודה אחר בחצי משרה או שיקבעו לחילופין שאתה לא מסוגל לעבוד כלל עקב נכותך המוכרת ואז ישלמו תגומל מחיה כרוני בהתאם לדרגת וסוג הנכות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
מקום העבודה התחיל בתוכנית הבראה ואני הייתי בתוכה ברשות המוסמכת פעם ראשונה לא התירו את הצו מאז אני הולך כל יום לעבודה עושה מה שאני יכול מסיים את החי יום עבודה שלי והולך ההנהלה אצלי לא נראה לה שככה זה צריך להיות ולאמבינים שאסור לי להיות מעבר לשעות שלי וכמו כן מבקשים ממני שאבוא לפעמים לעבודה בשעות אחרות .
אני לוקח 6 סוגים של כדורים שחלקם גורמים לי לסחרחורות ובגלל זה אני עובד בשעות הבוקר כדי שאקח את הכדורים לאחר שאני כבר בבית .
הרופא של משב"טח אומר שאני יכול אפילו לעבוד משרה מלאה אבל הם "התחשבו" בי ולכן אני עובד רק חצי משרה .לא ידעתי שהמשרד נדיב כלכך פתאום .ברשות טענתי שאני עובד אומנם אך קשה לי אני לא מרוכז סובל מכאבים
לוקח כדורים ושותק הולך לפסיכולוג ופסיכאטר המשפחה שלי על סף הרס מאז שנפלתי לפני כשנתיים אני במריבות בבית כל היום צועק רב וכיום לפני גירושין לצערי הרב לא נשאר לי כלום ועכשיו גם זה והמנהלת של המחוז סימנה אותי וטוענת יחד עם הרופא שאני לא רוצה לעבוד לא מבינים אותי ולכן לא אקבל שום דדבר אפילו שקיבלתי תט"ר במשך 6שנים לא יודע מה לעשות הצילו
לא אוכל להרחיב במסגרת הפורטל מעבר לתשובה שנתתי וייתכן שכדאי לך להתייעץ עם עו"ד שתציג בפניו את כל המסמכים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
בהמשך לתשובתך אני שואל בבקשה האם לאחר קבלת תט"ר במשך כ 6 שנים וכיום מוטר מהעבדנ אהי ממשיך לקבל את התט"ר למרות שאני לא עובד ובהמשך לסיבות להתרת הצו אז ככה : המנלת אצלי בעבודה הגיעה לפני כשנתיים ופשוט סימנה אותי בתוכנית ההבראה .בפעם הראשונה ברשות לא התירו את הצו ולאחר כחצי שנה שוב פעם הוןציאה לי מכתב פיטורין לפני שביקשה להתיר את הצו ורק לאחר כשבועיים הרשות התכנסה והתירה את הצו בטענה שאני אמרתי שאני לא יכול לעבוד כי אני לוקח המון כדורים והם גורמים לי לסחרחורות לאי ריכוז בעבודה ומעבר לכך שהמנהלת פשוט החליטה לסמן אותי לא איפשרה לעשות כמעט כלום ולכן הרשות הליטה להתיר את הצו .
דבר נוסף אני התחלתי את העבודה בצו במקום עבודה ציבורי ולאחר כ5 שנים העבירו אותי למקום אחר בעטנה שזה השאלה ולמקום הנ"ל אין בכלל צו האם את יכולה תת לי תשובות או ייעוץ הבנושא הנ"ל כי בינתיים השאירו אותי ללא שום הכנסה שאני יכול לתת אוכל למשפחתי הכל בגלל שאני נכה מקש המון סליחה על זה תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר