שלום,
אני כבן 51 שנים, כאשר לפני למעלה מ 30 שנים הוכרתי כנכה צה"ל (30% לצמיתות שירדו עקב היעדרותי למבדקים בשל פחדים ל 20% לצמיתות), יחד עםזאת אני מקבל בכל פרק הזמו הזה דהיינו, למעלה מ 30 שנים תג"מ מסוג חל"ת.
זה לאחרונה החלו קוראים לי לוועדות המוליכות עליי אימים בעניין החל"ת, כאשר ממצב של חוסר וועדות החלו לקורא לי תוך צמצום הזמנים מפעם לפעם בין הוועדות.
החל"ת הינו פרנסתי היחיד יש לי 8 ילדים , יש לי משכנתאות וחובות אני גם ככה בקושי מתפרנס דיי מהחל"ת, האם הם רשאיים להמשיך להוליך עליי איימים ולעצור לי את החל"ת לאחר למעלה מ 30 שנים?
בבקשה תתייחסו למייל זה ענו עזרו לי.
לא מכירה תג"מ מסוג חל"ת. האם אתה מתכוון לתג"מ בגובה חפ"ר? לא ברור לי האם אתה נידרש למלא טפסים אודות הכנסות או שמסיבה כלשהי בודקים מחדש את המסוגלות לעבודה. אם אתה מקבל תג"מ בגובה חפ"ר המשמעות היא שנקבע בעבר שאתה לא מסוגל לעבודה בשל נכותך המוכרת. צריכה להיות סיבה מיוחדת לפתיחת הסטטוס הזה מחדש. ייתכן שמשרד הביטחון נתלה בהורדת דרגת הנכות לפתיחת התג"מ מחדש. אם אמנם כך - מומלץ להתייעץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר