השתחררתי לפני כ 3 חודשים מהצבא,בתחילת יוני כאשר חזרתי ממשמרת ממחסום הייתי מעורב בתאונת דרכים, עקב עצירת חרום של רכב ההסעות עפתי בתוך הרכב וכתוצאה פרקתי את הכתף אך באותו רגע לא טופלתי ,למחרת הכתף מאוד כאבה אך לא היה באפשרותי לראות רופא ורק לאחר כ 10 ימים ראיתי רופא (ביקור רופא ) שם הוא טען שהבעיה היא השריר למרות המלצתו למעקב אורטופד, היחידה לא איפשרה לי לראות רופא ,לאחר שיחרורי מצהל התחלתי באיבחון הבעיה ולאחר מספר בדיקות (צילום,אולטרסאונד וסיטי) אבחנו אצלי פגם גרמי קל על שם היל זקס המתאים לפריקה קידמית אני כרגע מטופל בפיזיוטרפיה והכתף שלי עדין מאוד מוגבלת, ברצוני לדעת האם יש עילה לתביעת משרד הביטחון.
אתה חייב להגיש תביעה למשרד הביטחון מחר בבוקר או גג ביום א' הקרוב.
שיהיה בהצלחה
בריאות טובה
עו"ד גיא בית און
שי,
לפני שאתה רץ, להגיש תביעה התייעץ מה עדיף לתבוע כתאונת דרכים או תביעת נכות.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
על פניו ניתן להגיש תביעה לפי חוק הנכים אולם מצב של פריקות, גם אם פריקות חוזרות מסתיים לרוב בנכות נמוכה שאינה מזכה בזכויות משמעותיות. אני מצטרפת להמלצת עו"ד צח וכס לבדוק תביעה לפי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים. כשיש אפשרות בחירה (כמו במקרה שלך) בדרך כלל כדאי יותר לתבוע לפי הפלת"ד בנכויות הנמוכות. מחייב בדיקה יסודית. אתה יכול להגיש במקביל לפי הפלת"ד ולפי חוק הנכים ולהחליט לפני גביה לפי הפלת"ד, אז תצטרך להחזיר מה שקיבלת (אם קיבלת) לפי חוק הנכים. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר