שלום. אני מבקשר את עזרתכם לעזור לי לרשום מכתב תביא למשרד הבטחון. לנסח אותו נכון ועוד.
הנושע הוא פציעה בגב תחתון,פריצת דיסק.
במהלך שירותי הקרבי החילו לי כאבים בגב תחתון לאחר זמן גילו אצלי פריצת דיסק אך זה היה כבר בתום השרות גיבלתי פטור מילאוים והורדת פרופיל ל 45. האם אתם יכול לעזור לי לרשום מכתב..? תודה מראש
אין מדובר במכתב, אלה בתביעה נגד משרד הביטחון. בתביעה צריך להוכיח שפריצת הדיסק ארעה בעת השרות ובנוסף היא תוצאה של השרות. חשוב להבין שנטל ההוכחה הוא עליך. מדובר בהליך שלעיתים הוא סבוך ומורכב כאשר מנגד עומד גוף גדול ובירוקרטי כמשרד הביטחון. כפי שאתה מבין אין הדבר פשוט ולעיתים קרובות הוא מוכרע בבית משפט.
מבחינה אתית כאשר עו"ד מתחיל לטפל במשהו ואפילו כתב לו רק מכתב, העו"ד מחוייב ביחסי עו"ד לקוח ונוטל על עצמו אחריות. לכן עו"ד רציני אינו יכול לעשות את שאתה מבקש.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
קשר סיבתי הוא: שבעקבות הרמת משא קרה מה שקרה ופנית לטיפול או התלוננת על כאבים סמוך לאירוע.
אם אתה עונה כן - הדרך להגיש בקשה היא על טופס מיוחד, ורק אח"כ יזמנו אותך לבדיקה של מומחה .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר