שלום, התגיסתי לפני שנתיים לחיל קרבי, במהלך הטירונות עברתי סוג של התקף שבעקבותו אבדתי את ההכרה. מאותו הרגע התחלתי לעבור ברורים רפואים ארוכים במשך כמה חודשים, ובנתיים המשכתי כרגיל את ההכשרה עם כל מני פטורים משתנים.. במהלך חצי השנה של בירורים (כל התהליך היה מאוד ארוך משום מה) קיבלתי עוד עשרות התקפים ועוד איבוד הכרה נוסף... בסוף כל התהליך נמצא שיש לי בעיה חשמלית בלב בשם svt עם סעיף של התעלפויות ולכן קיבלתי פרופיל 21 לאחר חצי שנה מההתקף הראשון.. רציתי לדעת אם יש מה לעשות בענין ואם כן למי אפשר לפנות ( על בסיס זה שלקח להם חצי שנה לעשות לי בדיקות שאפשר להכניס לשבוע וכך סיכנו אותי כשהשאירו אותי כלוחם ביחידה קרבית עד יומי האחרון בצהל, או על בסיס זה שהבעיה צצה בצבא ומאז יצא לי להתאשפז בטיפול נמרץ בעקבות סיבוכים מהבעיה) תודה רבה !
הכרה לפי חוק הנכים תהיה אם הפגימה נגרמה תוך ועקב השירות או הוחמרה עקב השירות. צריך לברר היטב את היבט הרפואי. אם נולדת עם פגם שהיה אסימפטומטי עד השירות ותנאי השירות הפכו אותו לסימפטומי ניתן לכאורה להגיע לקשר סיבתי. כמו כן אם העיכוב בטיפול כשלעצמו גרם לנזק ניתן לקבל הכרה ברכיב זה. בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר