אם שלחתי כבר תביעה לנכות אני מחכה כבר חודשיים כמה זמן לוקח להם להחזיר תשובה?
וחוץ מזזה יש לי גם חוב מהצבא שהייתי במיון והיו לי ממש בעיות חוב של 1200 מה אני יכולה לעשות אפשר לשלוח תביעה נגד זה
כיצד שלחת ולמי שלחת את התביעה להכרה? רצויי שיהיה לך אישור על דואר רשום. חודשיים המתנה זה בהחלט סביר,
לגבי חוב מיון העניין לא ברור לי שכן על טופס הקבלה למיון רשום שאת חיילת, הממציאי אישור על כך לבית החולים.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
כן במיון כתוב בפרוש שאני חיילת .זה היה בזמן הצבא .ועבר המון זמן ולא יודעת למי לפנות. עברתי בסיס שהייתי בו במיון ובבסיס האחר עשו לי בעיות שוחררתי מהצבא עם חוב ..
ודבר שני הגשתי כבר תביעה למשרד הביטחון וגם מסמכים רפואים אמרו לי שזה בתהליך אומרים שזה יקח לפחות 4 חודש כולכך הרבה זמן
אני לא יודע באלו נסיבות הגעת למיון האם זה קשור לנכותך ? האם זה היה ארוע דחוף?
פקודות הצבא קובעות כי בהיותך בחופשה או בתפקיד מחוץ ליחידתך, עלייך לפנות בכל בעיה רפואית דחופה למרפאה האזורית הקרובה. הנך רשאית לפנות ישירות לחדר מיון בבית חולים רק במצבי חירום רפואיים.
מאחר ואת כיום אזרחית נסי לפנות לקצין העיר במקום מגורייך.
לעניין התביעה מול משרד הביטחון אני מציע שתפני לעו"ד באזור המגורים שלך, על מנת שיטפל בתיק בצורה נכונה.
אלון אמיר, עו"ד
.
הסיפור ממש מסובךך ואכן הנכות קשורה לאירוע עברתי סינקופה והיה לי מום מולד התעלפתי בבסיס כמה פעמים ולא הבינו ממה זה הייתי אצל קצין העיר על מנת לתבועה ..............אבל איך קצין העיר קשור למיון שהייתי בו זה גם קרה בטירונות לפני הרבה זמן ממש מבולבל ומסובךך
באשר לתביעה היא מוגשת לקצין התגמולים ולא לקצין העיר.
מאחר ולא קבלת מצה"ל טופס 119 שהוא בעצם שובר תשלום בגין ההתחייבות עליה חתמת במיון אז אני מציע לך לנסות ולפנות לקצין העיר, מנסיון הוא יכול לעזור.
בהצלחה.
אלון אמיר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר