פרקתי כתף לפני 4 וחצי שנים בזמן השירות כחייל בקבע ולצערי סבלתי מהרבה תתי פריקות נשנות מאז ועד היום ובימים אלה התברר שאצטרך לעבור ניתוח. האם ישנה עילה מספקת להגשת תביעה למשרד הבטחון?
על פי הדברים שאתה כותב ישנה עילה מספקת לתבוע את משרד הביטחון ואתה מוזמן לפגישת יעוץ במשרדי או לנכיותך במשרדם של כל אחד ממנהלי הפורום.
בהצלחה
עו"ד גיא בית און
קראתי והבנתי שניתן להגיש תביעה עד 3 שנים מיום השחרור ואני השתחררתי לפני כמעט 4 שנים. האם העובדה שכל ניסיונות הטיפול ה"פשוטים" נכשלו והוחלט שאצטרך ניתוח נותנים לי אופציה לתבוע גם לאחר 3 שנים?
ההתיישנות בחוק הנכים היא 3 שנים.
אם המדובר בחבלה רשומה ניתן להאריך את תקופת ההתישנות
הייתי מציע לך לפנות לייעוץ במשרדם של כל אחד ממנהלי הפורום וגם במשרדי הם ואני נשמח לייעץ לך בנושא.
בהצלחה
עו"ד גיא בית און
בהמשך לתשובתו של עו"ד בית און - חבלה רשומה משמעה תיעוד של הפגיעה עצמה ונסיבותיה במסמכים רשמיים. ככלל, אם יש תיעוד ברישומי הצבא אודות הפריקות בשירות ניתן יהיה להתגבר על ההתיישנות. במקרים של פריקות חשוב לדעת האם יש אירוע חבלתי (מתועד) שגרם לפריקה או שמדובר בכתף גמישה אשר יש לה נטיה לפריקות בלי קשר לאירועים חבלתיים ואז ההכרה בעייתית. בהצלחה - רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
בודאי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר