התגייסתי בנוב 09 ליחידת ח'יר והתחלתי מסלול הכשרה של לוחם
התגייסתי מע פרופיל 97 ((למרות היה לי בעית לחץ דם ובשכת גיוס היו מודעים מזה וגם בתחילת הטירנות ביום הראשון של הלקיטה הרופא ידע מבעיה ושאני מקבל כדור טרייטס קומפ 5MG כל יום בבוקר) אחרי ששחרו אותי ובדקתי שזה אסור בנאדם עם לחץ דם זה אומר פרופיל 64 או 45 תלוי בדרגת הלחץ זאת הרשלונות הרשונה) אז התחלתי הטירנות ועברתי אימון יסוד וגם אימון מתקדם הוסמכתי רובאי 05 ועברתי כל המסעות למרות שזה היה קשה לי
בסופ הטירנות לפני העליה לקוו יצאתי לבדיקה אחרי 6 חודש עד שהתערב אבא ודבר עם המ'פ כדי לצאת ולעשות אותה.. אחרי שעשיתי אותה גילו שיש לי גידול של סרטן בבלוטת התריס(ומהבדיקות ראו שהגידול התחיל תוך כדי זמן כשהייתי חייל)
אז התחילו לעשות לי כל הבדיקות כדי לדעת מה הגידול הזה ובסופ גילו שזה סרטן ושלחו אותי לרמבם כדי לעשות ניתוח
עשיתי הניתוח וחתכו שתי הבלוטות..אחרי הניתוח התלבטו לתת לי טיפול ביוד או לא בגלל שאני צעיר בן 19 וחכו לתוצאת המעבדה בנתים אני עוד לא התחלתי לקבל אלקסטרין.. אחרי שבועים התקשרו לי מרבם ואמרו שצריך ללכת להמנתחת..היא אמרה לי שתוצאת המעבדה הגיעה וזה לא היה גידול אחד אלא שני גידולים קרובים וגם פריצה ללימפה אז החליטה שאני הולך ולקבל את היוד
חכיתי חודשים עד שהביאו היוד מחוץ וכל הזמן אני עייף מטושטש לא יכול לעשות כלום בגלל שאני לא מקבל אלקסטרין עד שהTSH היה מעל ה100(אחרי הניתוח שחחרו אותי עם פרופיל 21 רואפי בגלל מחלת הסרטן) ועד שהגיע היוד הלכתי וקבלתי אותו והתחלתי במעקבים ומאז אני כל חודש מתייצב ועשוה בדיקות דם לTSH
אז מה יקרה איתי האם כדאי לשים עו'ד ?
ומה אני צריך לעשות ?
תודה על העזרה מראש
ראשית החלמה מהירה.
מדבריך הן אודות לחץ הדם וכן באי ההתייחסות הרפואית עד להתערבות אביך, ייתכן וניתן לטעון לרשלנות מצד רשויות הצבא.
כדאי להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום על מנת לבדוק את העניין לעומק ובייתר פירוט.
בברכת בריאות,
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר