שלום...
אני שוטרת,בנובמבר 2009 החלקתי במדרגות של העבודה.לאחר בדיקות רפואיות הוברר כי יש לי 5 פריצות דיסק , 2 בעמ"ש מותני ו 2 בעמ"ש צוואר.
הוגשה תביעה למשרד הבטחון בה הוכרתי 20% נכות זמניים על עמ" ש מתני.
בוועדה נוספת ביקשתי שיבדקו גם את עניין הצוואר.
הומלץ 31% זמניים בגין 2 הפגימות. צוואר + עמ"ש. קצין התגמולים ביקש איסוף חומר רפואי היות
ובשנת 2001 עברתי ת.ד. אמנם הייתי שוטרת אך התאונה לא הוגדרה כתאונת עבודה. תבעתי את חברת הביטוח וקיבלתי בגין התאונה כ 80000 שקל. בתיקי הרפואי ישנו תיעוד אודות תלונות על כאבי גב וצוואר.
שאלתי היא האם כיום לאחר שנוברים בתיקי הרפואי יכולים לשלול את ההכרה בעמ"ש המותני שאני מקבלת בעבורו תגמול חודשי למעלה משנה?!
כיום מבקשים ממני להמציא להם פרטים על נסיבות התאונה בשנת 2001 ואת דו"ח המיון.
מה עליי לעשות??? האם תביעתי בסיכון ?
השאלה היא האם הייתה פגיעה בגב כתוצאה מתאונת הדרכים? אם התשובה היא חיובית אז יתכן ותהיה בעיה מול קצין התגמולים, מבחינת משרד הביטחון תאונת הדרכים (במידה ואכן נפגעת אז בגב) היא ארוע שמנתק את הקשר הסיבתי בין הנפילה ב2009 לשרות ואז לא מדובר בפגימה חדשה אלה לכל היותר אם בכלל בהחמרת מצב.
ע"פ הסכום שקיבלת מהתאונה אני משער שנקבעו לך אחוזי נכות אומנם בודדים אך הם בהחלט מעידים על פגיעה מתועדת.
העצה הכי טובה היא לשכור שרותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת שלא יגרם לך נזק נוסף מצד אחד ומאידך להקטין את הנזק שכבר נוצר.
אלון אמיר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר