קראת לי תאונה בצבא, במשרד הביטחון כבר כ 9 חודשים ואליהם אני פונה לכל בקשה רפואית שאני צריך, עד ועדות רפואיות וקבלת אחוזי נכות
הבעיה היא שאני לא מקבל כסף משום גוף ואני לא יכול לעבוד ובהתחלת היה לי מינוס קטן בחשבון שהצטבר בגלל שלא היו הכנסות והפקדות והבנק רוצה לפעול משפטית אחרי שהסברתי למה אין הפקדות ואת הבעיה הרפואית
מה אני יכול לעשות ? ופניתי למשרד הבטחון הם אומרים עד הועדות הרפואיות הם לא יכולים לעשות כלום
במקרים בהם יש קשר סיבתי מובהק ויש מצב של חוסר מסוגלות לעבודה עקב הפציעה קצין תגמולים יכול לאשר תט"ר (תגמול טיפול רפואי, כמו משכורת) אף לפני החלטת וועדה רפואית. מדובר בעניין שבשיקול דעת קצין תגמולים. אם בסופו של דבר אין הכרה, צידרש להחזיר את הכספים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
שמעתי על זה שאני אמור לכתוב מכתב לקצינת התגמולים..
מה זאת אומרת בסופו של דבר אין הכרה זה יכול לקרות למרות שהם כבר מטפלים בי ויש לי תיק אצלהם?
ועוד שאלה
אם אני אכתוב את המכתב וישלח להם זה לא יפגע לרעה בכל הועדות או הטיפול בתיק...?
בקשת התט"ר לא אמורה לפגוע בטיפול בתביעתך בכל היבט שהוא. לכל מי שמגיש תביעה נפתח תיק אצל קצין תגמולים ויש זכאות אוטומטית לטיפול רפואי בפגימה עליה הוגשה תביעה, וזאת לפי חוק. אין זה אומר שכל המקרים מוכרים בסופו של דבר, ולעניין זה ניתנת החלטה של קצין תגמולים בנפרד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר