אני בשירות קרבי כבר שנתיים ו-3 חודשים.
התגייסתי בנוב' 08 ולאחר אימונים קשים של 8 חודשים התחלתי להרגיש כאבים בגב התחתון עם הקרנה לרגל שמאל. במערכת הצבאית לא "ספרו" אותי כ"כ והעלו הכל חוץ מאת הבעיה האמיתית.במשך שנה וקצת סבלתי מהכאבים כשאף אחד לא יודע מה הבעיה ואני ממשיך לשרת ולעסוק בפעילות מבצעית כרגיל. באוקטובר 2010 לאחר תנועה לא נכונה בבית הרגשתי כאב חד בגב התחתון וברגל שמאל ולאחר סי.טי התברר שיש לי פריצת דיסק ו-2 בלטים. כמו כן אני סובל מתופעות לוואי של הדבר. (התרוקנות לא מלאה של השתן) התייעצתי עם עו"ד שבגדול אמר שאין כ"כ מה לעשות כי זה יהיה קשה להוכיח שזה אכן קרה כתוצאה מהשירות הצבאי ( לציין שהתגייסתי בפרופיל 97 ללא בעיות!!) לא נראה לי הגיוני התשובה שלו? האם באמת זה כך? תביעה בנוגע לפציעה הזאת אבודה מראש או שיש סיכוי??
יש מקום לבירור מעמיק. אם יש תיעוד לתלונות על כאבי גב לאורך השירות ומדובר בשירות קרבי על כל העומסים הכרוכים בכך, נראה על פניו שיש מקום לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר