האם נכון כי יש שינוי מדיניות של משרד הבטחון אשר לפיה נפגע בתאונת דרכים ברכב צבאי שקיבל הכרה כנכה בשיעור של מתחת ל-10% לא יקבל כל פיצוי ולא יוכל לתבוע מכח הפלת"ד? אם כן, ממתי התחיל שינוי זה?
נפגעתי תוך כדי השירות ואני אמורה לעבור ניתוח אורטופדי בימים הקרובים,
בנוסף אני אמורה להשתחרר בחודש הבא משירות חובה ,מה עליי לעשות כנראה שיספחו אותי לר"מ 2
האם אני יכולה לעת אתה לא להשתחרר ? למי אני אמורה להגיש טופס פגיעה ?
אין לי מושג מה עליי לעשות
אודה על העזרה
אם נפגעת תוך כדי ועקב השרות הצבאי כדאי להגיש תביעה נגד משרד הביטחון, טופס התביעה נמצא באתר של אגף השיקום כאשר יש טופס עבור חבלה או מחלה בהתאם לתביעתך.
בד"כ חיילים שמאושפזים ועוברים דרך ר"מ החיילות שם דואגות למילוי טפסים מתאימים לתביעה.
עצתי לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לקבל יעוץ מקצועי, הגשת תביעה היא עניין סבוך ולעיתים קרובות מידי חיילים מקפחים זכויותהם כי לא יוצגו בידי עו"ד.
לגבי שחרור מצה"ל אינו קשור בתביעה, לאחר הניתוח ישלחו אותך לועדה שתקבע את הפרופיל שלך ועל בסיס הפרופיל יוחלט אם לשחרר אותך מצה"ל.
אמיר אלון, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
לא ידוע על שום מדיניות שכזו, אפשר לתבוע מכח פלת"ד ובהתאם לחוק הפלת"ד ובתנאי שאין כפל פיצוי.
אמיר אלון, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר