לפני שנה חליתי בצבא אושפזתי בבית חולים וגם בבית חולים שיקומי הגשתי תביעה למשרד הביטחון רק השבוע שלחו אותי לרופא מומחה לחוות דעת כבר ביקשתי בעבר תמורה כספית כי אנ י לא עובד ושום רופא לא מוכן לתת לי אישור עבודה שאלתי אם אני הוכר על ידי משרד הביטחון אני אקבל פיצוי כספי על השנה שישבתי בבית ?? בתודה ערן
אם תוכר, הזכויות חוזרות ליום הגשת התביעה, ואם הוגשה תוך שנה מהשחרור - מיום השחרור. אם תוכר בדרגת נכות של 20% לפחות תוכל לבקש עם ההכרה אישור חופשת מחלה עבור התקופה שלא עבדת, ובסמכות רופא מוסמך בלשכה לאשר זאת. צריך שיהיה ברור מהמסמכים הרפואיים שאתה במצב הדורש "חופשת מחלה". בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
ואם אני יוכר בפחות מ20 אחוז האם אני זכאי לקבל תמורה כלשהי עבור השנה שטופלתי בפיזיוטרפה ולא קיבלתי מרופא תעסוקה אישור לעבודה
.
ככלל, במקרה של נכות הנמוכה מ- 20% אין זכאות לטיפול רפואי ולכן גם לא לתטר (תשלום עבור "חופשת מחלה"). בנכות 10% - 19% יש זכאות למענק חד פעמי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר