נדחתי במשרד הבטחון בתביעה להכרה במצבי הנפשי כפגיעה בצבא. נזכר כי אני סובל ממחלה ולא פוסט טראומה. ניתן לערער לועדה בבית משפט בראשון. מה הכוונה? לא אסיפק תוך 30 ימים, אני צריך למצוא פסיכיאטר, מה אני יכול לעשות?
תודה
שרון שלום,
אתה צריך להגיש בקשה להארכת מועד לוועדה. אין מדובר רק בהליך פרוצדורלי משפטי ולכן העצה הכי טובה היא לשכור שרותיו של עו"ד שיטפל גם בצד הפרוצדורלי וגם בהיבט המהותי של הכרתך כנכה.
אמיר אלון, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
תודה אמיר, אשמח להיוועץ גם בך. אבל לא רוצה לפסס מועדים. להגיש בקשה לועדה להארכת מועד להגשת ערעור? כך זה נקרא?
כמה זמן ניתן להאריך?
תודה
שרון,
תכתוב מכתב פשוט להארכת מועד, שלח אותו ללישכת השיקום משם זה כבר יטופל, עורכי דין שולחים על פי החוק לוועדה, אבל אינך עו"ד ולכן מקובל שניתן להסתפק במשלוח לאגף השיקום . ניתן להאריך ב 30 יום נוספים בלבד.
אמיר אלון, עו"ד
בהמשך לתשובתו של עו"ד אמיר אלון, יש לשלוח את בקשת תוספת הזמן גם לוועדת הערעורים שלפי חוק הנכים לפי הכתובת שע"ג החלטת קצין תגמולים, לצרף את החלטת קצין התגמולים, לציין שאת מערערת על ההחלטה ומבקשת תוספת זמן כפי שציין עו"ד אלון.
שרון,
על מנת, "לדחות לחצים", על מנת שלא ידחו ערעורך על הסף כי לא הגשת במועד, הגש ערעור על ההחלטה, "לתפוס את הזמן" ומקום בבית המשפט, ציין שהנימוקים יפורטו בהמשך. ויחד עם זאת, מן הראוי שתפנה להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום, כדי להצליח בערעור עצמו.
היה ואין לך דרך להצלחה, תוכל לבקש עם כל הצער שבדבר, למחוק את הערעור.
עו"ד יואב צח וכס
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר