אני נפצעתי בפיגוע ירי במהלך שירותי הצבאי.
הפציעה הייתה לפני שש שנים, אולם על אף העובדה שהתיק שלי מטופל במשרד עורכי דין- לא התקיימה ועדה רפואית ולא נקבעו עבורי אפילו אחוזי נכות זמניים בגין הפציעה שלי!
אני סטודנט באוניברסיטה, והצפי של העו"ד שלי הוא בין עשרים לארבעים אחוזי נכות- מה שיקנה לי פטור משכ"ל אוניברסיטאי שיהווה עבורי אוויר לנשימה- פטור זה קיוויתי לקבל טרם תחילת לימודי, אולם כעת אני כבר בשנה השלישית ללימודים ועדיין לא קיבלתי ולו אחוז אחד ממשרד הביטחון. העניין הוא שמשרד הבטחון מערים עוד ועוד קשיים ובירוקרטיה בניסיון שכבר אינו מוסתר להתיש אותי!! אפילו הכרה בהיותי נפגע פעילות איבה אני לא יכול לקבל בגלל משרד הבטחון!!
האם יש מה לעשות? יש דרך להאיץ את הטיפול שלהם?
בתביעות שאמורות להיות בקשר סיבתי מובהק יש "מסלול ירוק" שאמור להוות מסלול תביעה מהיר. ייתכן שיש בעיה בהיבט הרפואי, להבדיל מקשר סיבתי. קשה לי להבין על פי הפרטים שמסרת מה מעכב את הטיפול והזימון לוועדה הרפואית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
זה עובד ככה: כל שלושה חודשים אני מקבל טלפון ממשרד עורכי הדין שלי- "משרד הביטחון ביקש להמציא את המסמכים האלה והאלה..."
זה הגיע למימדים כה מגוחכים שבפעם האחרונה זה היה "הובא לידיעתינו שבמהלך שירותך נפגעת בראש מדלת- אתה מתבקש להביא את המסמכים הרפואיים הקשורים לכך".
מה הקשר? אז חטפתי זבנג בראש מדלת!! מה זה קשור לזה שירו בי?!?!
בקיצור- אני נואש מהם. אני לא יודע מה לעשות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר