לי פגיעה מוחית בגלל אבדן הכרה וזעזוע מוח בתאונת דרכים.
שיעורה של הנכות לפי סעיף 29(11) (אנצפטלופטיה) בשעור נניח 30% אבל הנוירולוג כתב בחוות הדעת כי נכות זו חופפת לנכות לפי סעיף נפשי 34(ד) שזה גם 30%. עכשיו בא הנוירולוג וכותב כי בגלל שיש לי בעיות נפשיות נוספו ואחרות אז צריך להוסיף לי נכות לפי מה שיקבע פסיכיאטר.
אני חושש מעניין הזה כי יסיפו לי נכות פסיכיאטרית כי שמעתי שמי שמקבל נכות לפי סעיף 29(11) לא זכאי לקבל נכות פסיכיאטרית לפי סעיפים 33 ו-34 וגם 34א.
אשמח לקבל הכוונה כיצד לנהוג..האם ללכת לפסיכיאטר שייתן לי חוות דעת או שחבל על הכסף..
תודה רבה מראש.
על פי התקנות לא ניתן, לכאורה, לתת נכות נפרדת לפגיעת ראש ולהיבטים נפשיים אולם אם הוועדה קבעה 30% בגין פגיעת ראש מבלי שהביאה בחשבון את ההיבטים הנפשיים ניתן לבקש וועדה רפואית חוזרת אשר תעלה את הנכות הכוללת בגין פגיעת ראש באופן שיביא לידי ביטוי גם את ההיבטים הנפשיים. חשוב לבדוק את פרוטוקול הוועדה שקבעה 30%, לוודא שאמנם אין שם התייחסות להיבט הנפשי ולהציג את הטענות בהתאם. בהצלחה. רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר