היום קיבלתי מכתב מק. תגמולים שטוען כי חלה טעות וה% של אישתי הם למעשה זמניים ולא לצמיתות.
יש בידי את הפרוטוקולים של אותה ועדה , ובה צויין מפורשות שה% הם לצמיתות!!!!היכן ק. התגמולים רואה את הטעות ?אם בכלל יש טעות.
חשוב לציין , שלאחרונה אישתי הגישה החמרת מצב , באותו הסעיף שהם טוענים שחלה טעות, נראה לי שהם מנסים "לנפנף " אותנו , או להפחיד אותנו . איך יכול להיות שאחרי 7 שנים "פתאום " יש טעות? ואם לא צויין אחרת בפרוטוקולים , איך גילו שיש טעות?
אשמח לקבל עזרה.
תודה , תמיר.
על פניו אכן נראה תמוה, אולם צריך לראות את החומר כדי להתייחס עניינית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
למי עלי לפנות? לאותו ק. תגמולים?
אם אתה רוצה הבהרות נראה לי שהכי נכון לפנות למי שהודיע לך. עדיין - קשה לי להתייחס בלי לראות את המסמכים, כולל הפרוטוקולים של הוועדות הרפואיות.
אישתי ואני הגשנו החמרה בגין p.t.s.d, ואישתי קיבלה 10% נוספים(היו לה 10 ועכשיו יש לה 20%).למרות זאת , אני עדיין לא חושב שה% משקפים את מצבה(עובדת השיקום אפילו המליצה לה על חונך, שרק 50% מקבלים).
שאלתי היא מה הם הסיכויים בועדה עליונה , האם כדאי לערער או שהם יכולים להוריד את ה% שקיבלה ,או יותר גרוע להוריד % שלא נידונו כלל בועדה הרגילה?
חשוב לי לציין כי ניגשנו לועדה ללא עו"ד (אין לנו תקציב 4 ילדים קטנים)
שלום תמיר, נראה לי שכאשר מדובר בהחלטה חשובה כל כך, שתכריע לגבי עתידכם, כדאי להגיע להסדר עם עורכ'ת דין מומחה בתחום.
חבל לאבד את כל הזכויות בטעויות, כשלפחות לפי טענותיך מדובר במצב בריאותי של:
10 20 או 30 ואפילו 50 אחוזים של נכות.
עו"ד יואב צח וכס,
חיפה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר