נפצתי בצבא בבסיס במהלך משחק קרעתי את הרצועה הקידמית של הברך + קרע במניסקוס ועשיתי ניתוח של שיחזר רצועה + כרחתה חלקית של המניסקוס. אני כרגע מוכר לטיפלים רפואיים במשרד הביטחון ועוד חודשיים בערך יש לי ועדה רפואית לקביעת אחוזי נכות. מה סיכוי שלי להצלחה?
דרגת הנכות נקבעת לפי הפגיעה התפקודית באיבר, במקרה זה - הברך. תוצאות הוועדה תלויות במצב הרפואי, עד כמה הברך החלימה והאם נותרו מיגבלות קליניות בתפקוד הברך, מעבר לכאבים. האם נותרה חוסר יציבות? האם יש דלדול שרירים ברגל? אלה דוגמאות לרכיבים שהוועדה תבדוק לצורך קביעת אחוזי הנכות. בהצלחה. רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
כרגע יש דילדול בשריר ועוד קצת כאבים בכיפוף. אבל בעזרת ה' אני עושה פיזיוטרפיה ובעוד חודשים זה לא אמור להיות.. אבל הרופה אמר לי שאני יצטרך להזהר כל החיים על הברך הזאת, זאת אומר לא לעשות תחביבים שקצת מסוכנים כי זה לקחת סיכון שזה יקרה עוד הפעם.. דבר כזה משפיע באחוזי נכות?
צמצום פעילות גופנית בעקבות הפגיעה בברך לא יביא, כשלעצמו, לקביעת נכות גבוהה יותר אלא, כאמור, הפגיעות הקליניות בברך עצמה. צריך להיות תיעוד במסמכים של חוסר יציבות/דלדול שרירים/כל מימצא קליני אחר שרלוונטי לגביך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר