לבני יש בעיה פסיכיאטרית שהתחלה בשרת סדיר ואני החלתתי לתבועה את צהל מצתי ערך דין שאני לא מאמינה לה לדוגמה חתמנו על כל הנירת בחוש מאי בסחה איתה היה אמר מי שיקבל ראשון תשובה מי צהל שיתקשר ביקשתי לשלוח לי את מה ששלח ולא קיבתי לאחר כמה פניות שלי היה חזרה אלי בחודש יולי אמר לי צהל מבקש חתימה מקורית של בן זה היתה לה זה ניראה לי חשוד שלתי לה את החתימה שלו ובכל זות ביקשתי מימנה את כל המיסמכים שהיגשה לקח המון זמן עם עצבים כדי לקבל מימנה את מה ששלחה לצהל לתדהמתי גילתי שרק 18 לאוגוסט היה שלחת את המיסמכים אן לי בה אימון שלחתי לה מיכתב רשום שאנחנו לא מענינם שתמשך לתפל בתיק ושתחזיר לא את כל המיסמכים זה לפני שלושה שבועות אני מתקשרת ולו עינים וגם משאירה הודעות במוקד ניסר לי שהי ה כבלה את ההודעת מירד הביטחון של לי תאריך לבעדה רפואית לחודש דצמבר ואני צריכה לשלו מיסמכים מה אתם מיעצים לי לעסות בתוה אמא דואגת אוסיף שהיגשתי תביעה לביטוח לאמי ושי לנו נכות זמנית של מאה אחוז ושוב תדה
דינה שלום,
תוכלי לפנות בתלונה לועדת האתיקה בלשכת עורכי הדין באזר מגורייך.
העו"ד תחויב להשיב.
יהיה עליה להסביר מה קורה.
צייני להם שהמסמכים דרושים להמשך הטיפול בענינך.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר