שאלתי שאלות ובעיקר שאלה חשובה לי מאוד בנושה ירושה:
את מצאת לנכון לענות לי עיניינית ללא כול תמורה ללא התנאיה ליעוץ פורמלי, כדומה לעו"ד באתר נכי צה"ל (תשובתה פחות ברורה וחלקה משלך וגם איניני מסכים בכול) וכן "אזרח" בפורופ תפוז (תשובה הרבה יותר קרובה ומדוייקת כשלך).
לעצם העיניין גבירתי: אין הרבה כמוך: את גרמת לי ליתר שקט ושלווה נפשית ואין לזה מחיר!!! בנוסף, מינואר 2010 הנני "תקוע" באילת על מנת, בין היתר, לעלות בדחיפות במשקל (BMI=16!), לאזן את עצמי ולהיגמל מתרופה הרסנית - ככה גבירתי ש"סתם" יעוץ במשרדיך היה עולה לי הון. שנית העזרה החינמית הזו חוץ מהפן האנושי ברור שיעודד אותי במקרה הצורך לפנות אלייך בעת הצורך.
לסיום: כדאי מאוד (מבלי לפגוע בעו"ד שלפניך ענה לי) לפעמים מנסיבות לעיל ואחרות לתת כדומתיך יעוץ ראשוני לשם אהבת-אדם (humanism) כי לא הכול הכסף בסה"כ.
ככה חונכתי, ככה עזרו לי (פסיכיאטרים, פרופסורים אשר לא לקחו ממני שקל (בלי שאבקש) עבור חוו"ד שעלותן לכל אחת 15/20 אלפי שקלים) - "נלחמתי לבד מול האגף ואין סוף וועדות ותמיד ותמיד קיבלתי 70,70 ו70 (בהפרש של שנה ולבסוף צמיתות) ולצערי וועדת צר"ם גם לבד, נציגות (לא אנ"ץ, עו"ד) שנמשך 3 ד' ובה הוחלט על אי-כשירות לצמיתות.
למה מעולם לא עו"ד אז: היה חשוב לי 1 להלחם לבד אומנם הסיכום שליהיות בלי יעוץ מומחה שכמוך 2 העיקר: לבד = בשבילי, לדעת בוודעות מה חומרתה של פגיעתי - בזה לא התאכזבתי, קיבלתי 70 PTSD, נצרך - יפה מאוד! - אך נהרסתי, מאיש גאה הפכתי למן פרזית לעצמי ולחברה ולמעניין אותי ("בזכות ולא בחסד").
סליחה על אורך הודעה זו, לא נסחפתי - מתרגש שינם עוד אנשים שכמותיך גברתי שעוזרים ולא בהכרח כדי לקבל תמורה כלשהי.
מאחל לך כול הטוב שבעולם ובעיקר בריאות ואושר.
יישר כוח
דוד
תודה. שמחה שיכולתי לעזור. בהצלחה. רינת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר