שלום רב, הייתי רוצה לדעת מהן זכויותיי לתביעה או בכלל בעקבות האירוע הבא: בזמן שהותי בצבא בזמני הפנוי עסקתי בפעילות ספורטיבית, שבמהלכה נפצעתי וכעט אחרי כעשרה חודשים של נסיונות ואיבחונים אני לפני ניתוח עם בעיה מוכחת בברך עקב אותה פציעה. אשמח לתשובה בקשר למה אני יכול לדרוש ומה הן הזכויות שלי. בתודה, זיו.
זיו שלום, השאלה ככלית מדי, מה אובחן בברך, כיצד זה קשור לצבא, האם דיווחת על הפציעה לצבא.
יש מקום לפנות לעו"ד.
אשמח לעזור
עו"ד סיגל רייך - הלל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
אובחן קרע ברצועה הצולבת ובמיניסקוס. הקשר לצבא הוא שנפצעתי במהלך משחק כדורגל בשעות הפנאי בתוך הבסיס.דיווחתי והפציעה עד לאיבחונה הסופי נמשכת כבר כעשרה חודשים. אשמח לעזרה, תודה.
צור עימי קשר ונמשיך.
חג שמח
לזיו שלום
נא פרט האם נפגעת בשטח הבסיס
או בזמן חופשה מהצבא
כמו כן האם נערכו בדיקות אוביקטיביות לברך , האם ישנם ממצאים?
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
כן בהחלט, זה קרה בשטח הבסיס. ומה גם לאחרונה בדקתי את היסטוריית הביקורים שלי ובשום מקום לא כתוב שזה קרה בבסיס, פניתי לרופאה כדי שתנסח את זה במדויק והיא היססה והפנתה את הבקשה לדרגה גבוהה יותר.
וכן נערכו בדיקות, ורק לאחר כתשעה חודשים אישרו לי לעשות צילום MRI שהראה שיש לי קרע ברצועה הצולבת ובמיניסקוס, לכן הוחלט גם על ניתוח. תודה על התשובות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר