שלום רב שאלתי אליכם לאור נסניונכם הרב מול משרד הביטחון.
היא האם ברגע שתביעת הנכות שלי מול משרד הביטחון נדחתה מצידם בטענה שאין קשר סיבתי בין פרוץ מחלת הנפש שממנה אני סובל לבין שירותי הצבאי..
ברגע שדחו לי את התביעה לאחר סחבת מצידם של 4 שנים הפסיקו לי בין רגע את הטיפול התרופתי שהם ממנו לי.
שאלתי היא האם ברגע שניתנה לי אפשרות לערער לבית משפט השלום תוך 30 יום מרגע קבלת ההחלטה וניצלתי את האפשרות הזו.
האם אני זכאי להמשיך ולקבל את הטיפול התרופתי עד שההליך המשפטי הסתיים?..משרד הביטחון טוען שלא מגיע לי דבר כזה.
תודה רבה מראש מעל העזרה וגמר חתימה טובה.
ליאור, שלא יעבדו עליך.
כל עוד התביעה שלך מתבררת אצל קצין תגמולים, או בבתי המשפט השונים, שלום- ועדת ערעורים, מחוזי או עליון. חייבים לתת לך טיפול רפואי.
כיו"ר ועדת נכי צה"ל בלשכת עורכי הדין בחיפה, דאגתי להעביר החלטה שתגיע אל משרד הביטחון שהעניין יפורסם ללא התחמקויות לכ ל התובעים נכות, גם ובייחוד שאינם מיוצגים על ידי עורכי דין.
לא כל עורכי הדין שמכריזיםן על התמצותם בנושא נכי צה"ל מודעים לכך.
יש שורה של פסקי דין שקבעו כך, אך משרד הביטחון בשלו- יש מקרים רבים של השתמטות מאחריות.
אל תוותר, ושלא יעבדו עליך ועל כל מי שנמצא בתהליך של תביעה!
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר