אחרי הרבה שנים של מאבק בית משפט החליט לשלם לי פיצועים מ96
הכול טוב ויפה הבעיה היא שכמעט שנה עברה ועדין משרד הביטחון לא מכבד את החלטת בית המשפט .פניתי לעורך דין והוא אמר שהיא אפשר להגיש בזיון בית משפט . מה גם שרציתי לראות את ההחלטה עם חותמת של בית המשפט העורך דין שלי חושד בי ושואל למה אני צריך את זה .אני צריך יעוץ איך להתמודד' גם עם משרד הביטחון וגם מול העורך דין שלי תודה
מוזר החשד של עורך הדין שלך בך.
אין הצרקה למנוע ממך החלטה שהתקבלה לגביך. אני מקפיד שהלקוח יקבל העתק מכל החלטה, וברור כשמדובר בהחלטה כה משמעותית.
שלח אליו מכתב רשום בו תדרוש לקבל את ההחלטה אם לא ייענה, פנה אל לשכת עורכי הדין ועדת האתיקה שידרשו ממנו שימסור לך את ההחלטה.
כי החשד של עורך הדין בך, אם מה שאתה מתאר הן העובדות - מעורר חשד.
עו"ד יואב צח וכס
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: תמר סיון משרד עו"ד 053-9428981
לבדוק במחשבים אם אתה רשום כתובע.
אם כן אז יש לך תיק.
אם כן אתה תבקש לעיין בתיק. המזכירה תצלצל לארכיון ויביאו לך את התיק. עכשיו תוכל לצלם ממנו מה שאתה רוצה.
אתה יכול להגיד שהעורך דין שלך גמר את העבודה ולא מייצג אותך יותר בשלב זה ועכשיו אתה ללא עורך דין, ואם תצטרך תקח עורך דין--אבל בשביל לראות תיק אתה לא צריך את העורך דין שלך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר